Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pseći život

Perica beskućnik traži gazdu koji ga nikad neće napustiti

Perica
Foto: Privatni album
1/4
03.02.2014.
u 16:15

Križanac dogo canario ima deset mjeseci, no i dalje je veliko zaigrano štene

Priča o Perici samo je jedna u nizu priča o napuštenim psima. Ostavljen je kao štene, imao je tek dva i pol mjeseca. No, sreća ga je ipak malo pomazila pa nije završio na ulici već kod volontera zagrebačke udruge Lunjo.

Od tada volonteri se brinu da Perica dobije sve što mu treba. Kako su oni ozbiljno shvatili svoj zadatak, od malenog šteneta izrastao je u veliko, dobro odgojeno štene.
- Znatiželjan je, voli ljude i djecu i druge pse, igru i paznju. Nije konfliktan s drugim psima, ali ne dozvoljava ni pretjerano tlačenje - tim riječima opisuju ovog impozantnog psa njegovi batleri. Dodaju i kako nije baš na ti s mačkama pa mu traže dom u kojem se neće morati susretati s njima

Perica je križanac dogo canario, sada ima 10 mjeseci i velik je pas. Iako to njemu nimalo ne smeta kad se treba maziti i sklupčati pored nečijih nogu. Jedini poziv zainteresiranih udomitelja nije rezultirao i udomljenjem, uplašili su se Pericine veličine. Volonteri napominju da ne traži puno prostora, stisnut će se gdje god treba, no svakako mu morate omogućiti puno šetnje i trčanja. Odlučite li ga udomiti, dodatne informacije volonteri će vam dati na mobitelu 099/4171151.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije