Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ KOMPROMISA

Parovi koji obavljaju više kućanskih poslova više se seksaju

seks
Arhiva VL
10.01.2010.
u 11:31

Američki su znastvenici u navedenom istraživanju dokazali kako muževi i žene koji najviše čiste po kući uživaju u seksualnim odnosima dodatnih petnaest puta u usporedbi s parovi koji nisu bili toliko spremni urediti svoj dom.

Parovi koji obavljaju više kućanskih poslova češće su intimniji, pokazala je studija provedena na sedam tisuća parova. Američki su znastvenici u navedenom istraživanju dokazali kako muževi i žene koji najviše čiste po kući uživaju u seksualnim odnosima dodatnih petnaest puta u usporedbi s parovi koji nisu bili toliko spremni urediti svoj dom.

Prema njihovim zaključcima oba su spola više uživala u seksualnim aktivnostima nakon napornog rada po kućanstvu. Općenito se čini da su zaposleniji parovi spremniji za 'akciju' i manje odbijaju ili ulaze u neke kompromise oko seksa.

Glavne su točke istraživanja bile koliko često su bili intimni unutar mjesec dana, koliko vremena provode na određenim kućanskim poslovima, koliko sati provode na plaćenim poslovima te imaju li djecu. U prosjeku, pokazalo se, parovi imaju spolne odnose 82,7 puta godišnje odnosno 1,6 puta tjedno.

- Umjesto da seksualni život grade na kompromisima, grupama koje su najzaposlenije seks je prioritet.- zaključili su istraživači Sveučilišta Montclair i Arizona.

Komentara 3

DH
dalibor.hren
11:48 10.01.2010.

Perm suđe, perem veš, usisavam i brišem podove, perem prozore, a žena me seksa u zdrav mozak. Rezultat istraživanja je točan

KA
karambita
12:08 10.01.2010.

Ovdje jebe lud zbunjena

DO
doktorica
13:49 10.01.2010.

Baš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije