Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Parovi koji obavljaju više kućanskih poslova više se seksaju

Američki su znastvenici u navedenom istraživanju dokazali kako muževi i žene koji najviše čiste po kući uživaju u seksualnim odnosima dodatnih petnaest puta u usporedbi s parovi koji nisu bili toliko spremni urediti svoj dom.
10. siječnja 2010. u 11:31 3 komentara 8 prikaza
seks
Foto: Arhiva VL

Parovi koji obavljaju više kućanskih poslova češće su intimniji, pokazala je studija provedena na sedam tisuća parova. Američki su znastvenici u navedenom istraživanju dokazali kako muževi i žene koji najviše čiste po kući uživaju u seksualnim odnosima dodatnih petnaest puta u usporedbi s parovi koji nisu bili toliko spremni urediti svoj dom.

Prema njihovim zaključcima oba su spola više uživala u seksualnim aktivnostima nakon napornog rada po kućanstvu. Općenito se čini da su zaposleniji parovi spremniji za 'akciju' i manje odbijaju ili ulaze u neke kompromise oko seksa.

Glavne su točke istraživanja bile koliko često su bili intimni unutar mjesec dana, koliko vremena provode na određenim kućanskim poslovima, koliko sati provode na plaćenim poslovima te imaju li djecu. U prosjeku, pokazalo se, parovi imaju spolne odnose 82,7 puta godišnje odnosno 1,6 puta tjedno.

- Umjesto da seksualni život grade na kompromisima, grupama koje su najzaposlenije seks je prioritet.- zaključili su istraživači Sveučilišta Montclair i Arizona.

Koronavirus Italija
NAŠ DOPISNIK SVJEDOČI KAOSU U ITALIJI
‘Ovdje se događa nešto čudno, virus je možda mutirao’
Divaaa
BEAUTY OTKRIĆE
Konačno sam pronašla rutinu za čišćenje i njegu lica