Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dva i pol kilograma previše'

Par krenuo u Vegas, ali su ih zbog preteške torbe zadržali na aerodromu: Čivava je odlučila da ide s njima!

Jared Owens
17.10.2021.
u 15:56

Da nije pobjegla i ušla u torbu, Lcky je trebala čuvati Kristina mama, skupa s njihovo dvoje djece, druga dva psa, zecom i ribicom.

Kristi (36) i Jared Owens (39) iz Teksasa putovali su u Las Vegas, ali njihova mala čivava nikako nije htjela kući ostati bez njih pa je, kad ih nije uspjela spriječiti da odu, odlučila ući Jaredu u torbu, u jednu od spakiranih čizmi. Njega je zato, dok je sa suprugom čekao da se ukrca u avion, preko razglasa povala zaposlenica aerodroma, da mu kaže da mu je torba preteška... 

Brak na prvu: Anu je na vjenčanju dočekao hladan tuš, nije mogla vjerovati tko je među gostima

1/3

Naime, prtljaga je imala oko 2.5 kilograma više nego što je dopušteno, a ubrzo su shvatili da je razlog njihov psić Lcky koji se unutra sakrio.

You know it’s going to be an epic trip to Vegas when you get to the airport to check your bags….6lbs over weight, and...

Objavljuje Jared OwensNedjelja, 26. rujna 2021.

Svoju je priču par objavio na Facebooku, a prenijeli su je i svi svjetski mediji, pa su za Insider ispričali kako su krenuli dio stvari prebaciti u drugu torbu, kad je iz otvorenje lijeno izašla čivava.

- Nije ispustila ni jedan zvuk. Nismo imali pojma da je unutra, a kad smo otvorili gledala nas je kao da se tek probudila i pita "Što to radite?" - rekla je Kristi.

Lcky je, da nije pobjegla, trebala čuvati Kristina mama, skupa s njihovo dvoje djece, druga dva psa, zecom i ribicom, no čivava je, kažu, baš odlučila vidjeti Vegas. 

Psi rekorderi: Najviši pas na svijetu visok je 112 cm, a mali Jimmy je najbrži na skejtu!

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vidum
07:51 18.10.2021.

Kad sam pakirao stvari za na brod, moj tada šestomjesečni čivavac uvalio se u kovčeg. Kad ga je žena htjela izvaditi, režao je i pokušao je ugristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije