Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarno

Ovog Movembera puštaj brk uz Jameson!

Dečak i Bukvić
Foto: PR FOTO
1/5
13.11.2015.
u 07:55

Puštanjem brkova i brade muškarci sudjeluju u Movemberu, a mogu sudjelovati i u humanitarnoj akciji Jamesona „Shave the date“. Za sudjelovanje u Movemberu Jameson donira novčani iznos, a 1. prosinca organizira masovno brijanje te dobru zabavu uz besplatan koncert Vatre.

U Movemberu smo, mjesecu kada muškarci diljem svijeta puštaju brkove i brade s ciljem podizanja svijesti o raku prostate, jednoj od najčešćih zloćudnih bolesti kod muškaraca.

Humanitarnom kampanjom „Shave the date“ Movemberu se pridružio i Jameson.

Svi koji žele sudjelovati, mogu se prijaviti putem facebook stranice Jamesona, za 50 najbržih Jameson će donirati po 200,00 kn.

Poznati glumac Amar Bukvić odlučio se sudjelovati u Movemberu i Jamesonovoj kampanji: „Pridružio sam se jer sam fan Jamesona, ali prije svega jer je riječ o hvalevrijednoj akciji - kako zbog humanitarnog karaktera, tako i zbog zabavnog dijela. Mislim da je bitno da se ovakvi problemi što više osvijeste, ali i da zadržimo dobro raspoloženje.“

Završnica kampanje, kada će Jameson donirati prikupljeni iznos, ali i urediti sve one koji su tijekom Movembera puštali brk i/ili bradu održat će se 1. prosinca u Vintage Industrial Baru. Vrhunski brijači pobrinut će se za dobar izgled onih koji su sudjelovali u kampanji i puštali bradu, a za dobru zabavu pobrinut će se Vatra.

Ivan Dečak, frontman popularne grupe Vatra ovog Movembera pušta bradu te sudjeluje u humanitarnoj akciji. Dečak poziva sve da se priključe Movemberu i zajedničkim snagama podignu svijest o raku prostate, ali i da dođu na koncert Vatre jer ih čeka vrhunski provod.

Kako je filozofija Jamesona odgovorna konzumacija, tako je i cilj Jamesonove kampanje „Shave the date“ podići svijest o raku prostate te tako potaknuti odgovornost prema sebi i svom zdravlju. 

>>Gentleman Jack se vratio u grad!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije