Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo rješenje

Želite li brzo skinuti kile, ovaj čudesan napitak morate probati!

napitak, limun, krastavac, limunada
Foto: Thinkstock
22.07.2015.
u 07:34

Ako još uvijek muku mučite s ponekim centimetrom viška na trbuhu, podsjećamo na recept koji bi mogao biti rješenje vaših problema

Kada je riječ o "čudnovatom" i brzom skidanju centimetara na strateškim mjestima na tijelu, mnogi će isprobati razne recepte u želji za dostizanjem cilja.

Ako još uvijek muku mučite s ponekim centimetrom viška na trbuhu, podsjećamo na recept koji bi mogao biti rješenje vaših problema.

"Sassy water" (Sassy voda), navodi nutricionistica Cindy Sass koja je i osmislila recept za "čudotvorni napitak", može pomoći da samo u četiri dana izgubite i do 10 centimetara u struku.

Sass navodi da je bitno pridržavati se recepta i tijekom tog razdoblja ne piti nikakvu drugu tekućinu.

Ako ste voljni isprobati djeluje li zaista kao što ova nutricionistica tvrdi, potrebno vam je:

– 8 čaša vode (minimum koji je potreban tijekom dana za održavanje hidratizacije organizma)

– 1 žličica naribanog đumbira

– 1 svježi krastavac, oguljen i narezan na ploške

– 1 limun, srednje veličine, narezan na ploške

– 12 listova svježe metvice

Sve sastojke stavite u posudu i ostavite tijekom noći u hladnjaku. Ujutro procijedite i napitak ispijajte tijekom dana. Navečer opet pripremite novu dozu i tako najmanje četiri dana zaredom.

Cindy Sass tvrdi da će vam se ovakav napitak toliko svidjeti da ćete nastaviti piti i dalje, baš kao i mnogi koje je oduševio njegov osvježavajući okus i izgubljeni centimetri u struku.

>>Želite brže izgubiti kilograme? Evo koliko kalorija zapravo trebate 'srezati'

Komentara 15

TM
tony_montana
12:49 22.07.2015.

hehe, najjači su lakovjerni luzeri koji povjeruju u ovakve gluposti. jedini ispravni recept je trošiti više energije nego što je unoseš. jedi manje ili troši više. :)

ZA
zaboravi
09:19 22.07.2015.

Koja laz i sve sami nutrionicisti,prije 18 mjeseci sam pio 2 mjeseca taj recept i nista od toga zali Boze novaca koje sam bacio u smece.Ne vjerujte takozvanim expertima kod njih je samo novac bitan.Ja mislim da sam u proslosti pisao ovde za ovaj recept.

FI
Fisherman
10:22 22.07.2015.

Koja prevara......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije