Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševili ljude

Ovako se slavi rođendan u karanteni: Mama za sinov 21. garažu pretvorila u klub

Emily Torchia
29.03.2020.
u 23:56

Roditelji su smislili odličan način da sin ipak proslavi 21. rođendan bez obzira na karantenu.

Emily Torchia (18) iz Roselanda, New Jersey objavila je na TikTok aplikaciji kako je obitelj proslavila 21. rođendan njezinog brata u karanteni. Cijeli plan je ispričala za buzzfeednews.com.

"Večer kada smo slavili 21. rođendan mog brata bila je odlična. Mama i tata su uložili puno truda da sve bude realno. Definitivno nas je ovo još zbližilo i olakšalo vrijeme provedeno u karanteni."

U videu pogledajte kako je sve izgledalo:

@emilytorchia

It was a good time ##ButterGlossPop ##gamingszn ##selfquarantine ##coronavirus ##MoodBoost ##21

♬ original sound - emilytorchia

Kako brat nije mogao nigdje otići proslaviti, mama je došla na ideju da naprave klub u kući. Ona je bila konobarica, a tata zaštitar ispred 'kluba'.

Video je pogledan skoro 5 milijuna puta od ponedjeljka, a komentari samo pokazuju koliko su ovi roditelji uspjeli oduševiti ljudi.

Torchia je ispričala kako je njezina obitelj jako bliska i stalno rade stvari slične ovome, a i sretna je jer su drugima popravili dan videom. "Komentari su puni pozitivnih riječi o mojoj obitelji i sjajnim roditeljima. Znala sam uvijek da su takvi, ali činjenica da je skoro 5 milijuna ljudi ovo pogledalo i svi misle isto me stvarno dirnula."

Ključne riječi

Komentara 1

KU
Kuruza
00:01 30.03.2020.

Amerikanci su nakupina retarda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije