Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala

U karanteni: Španjolki (80) susjedi s balkoma pjevali sretan rođendan

Instagram
19.03.2020.
u 07:00

Iako su u karanteni, njeni susjedi iznenadili su je zajedničkim slavljem osamdesetog rođendana.

Španjolska je trenutno u karanteni zbog rastućeg broja oboljelih od koronavirusa, što ju čini jednom od najzaraženijih zemalja, osim Kine i Italije. Ipak i u karanteni se neke stvari vrijede slaviti pa tako i rođendani, prenosi insider.com.

Good News Movement objavio je video na Instagramu koji pokazuje kako susjedi u Madridu u Španjolskoj iznenađuju svoju susjedu, Charo, pjevajući joj 'Sretan rođendan' kako bi proslavila svojih osamdeset godina.

Charini susjedni su ispred njenih vrata ostavili tortu i svjećice te je pozvali da izađe na balkon. Čim je vidjela tortu, Charo je počela plakati, ali na balkonu ju je dočekalo još veće iznenađenje kada su njeni susjedi zajedno zapjevali rođendansku pjesmu. 

Video je bio pregledan više od petsto tisuća puta, a ljudi sa svih strana svijeta čestitali su ovoj 80- godišnjoj ženi, pa čak i poznate osobe poput Luisa Fonzija. “Moj rođendan je u subotu i tužna sam što ga moram provesti unutra. Ovo je stvarno divna zajednica koja joj je ovo omogućila”, komentirala je jedna korisnica. “Predivno, stvarno me dirnulo i rasplakala sam se”, glasio je drugi komentar.

Pogledajte kako vi možete pomoći osobama u samoizolaciji, ako ste zabrinuti za njihovo mentalno zdravlje:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije