Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Ova slika otkrit će koliko ste fokusirani: Koliko životinja vidite?

Potrebno je samo pogledati sliku i odmah, bez razmišljanja, reći koliko životinja vidite na slici.
18. veljače 2020. u 10:36 8 komentara 57800 prikaza
Foto: YoutTube/Screenshot

Optičke iluzije uvijek iznenađuju, a mogu se pronaći u slikama, animiranim filmovima pa čak i kod životinja koje se kamufliraju kako bi se sakrile od opasnosti. Često optičke iluzije otkrivaju zanimljive činjenice o osobnosti ljudi. Pogledajte ovu optičku iluziju i prebrojite koliko životinja vidite pa doznajte što to govori o vama.

 | Autor : YoutTube/Screenshot Foto: YoutTube/Screenshot

Ako vidite između jedne ili tri životinje znači da ste s glavom u oblacima i ne zanimaju vas detalji. Više gledate cijelu sliku nego što gledate zasebne detalje od kojih se slika sastoji.

Pogledajte deset optičkih iluzija koje će vam se poigrati s mozgom:

Osobe koje vide između četiri ili sedam životinja pronašli su samo one očite životinje, a nisu se potrudili bolje pogledati sliku. Vi ste osoba kojoj odgovara ubrzan način života i stalno kretanje te nemate vremena za detalje.

Ako ste pronašli između osam i trinaest životinja, obraćanje pozornosti na detalje jedna je od vaših glavnih karakteristika. Volite sve imati organizirano i isplanirano te nijedan detalj ne ostavljate slučaju.

Kako biste bili fokusirani pomoći će vam kava, a u videu pogledajte koliko kave piju Hrvati:

Optička iluzija Ova slika otkrit će koja je vaša mentalna dob. Koliko pasa vidite na slici? Zanimljivo Pogledajte u linije na svojim dlanovima, one otkrivaju mnogo o vama Iluzija Poigrat će vam se s mozgom: Provjerite što će se dogoditi kada naopako pogledate ovu sliku
OTKRIVAMO GDJE JE ZAVRŠIO
Večernjakov urednik fotografije pronašao zlatni križ s katedrale
A1 Hrvatska
HOME OFFICE
Najbolji savjeti za što bolji rad od doma