Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENI DOBITNICI

Osvoji zabavu za cijelu obitelj i poklone iz filma Hotel Transilvanija 3!

Hotel Transilvanija
Foto: Promo
1/33
26.07.2018.
u 11:51

Partner filma Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju, koji je ovih dana stigao u kina, višestruko nagrađivani Aquapark Istralandia i Večernji list poklanjaju vam 5 obiteljskih paketa ulaznica

Partner filma Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju, koji je ovih dana stigao u kina, višestruko nagrađivani Aquapark, smješten u šumovitom zaleđu Novigrada, već dvije godine za redom, u konkurenciji više od 300 aquaparkova, osvaja prestižno 5. mjesto – Europe's Best Water Parks u kategoriji najboljih aquaparkova Europe.

Stoga, Istralandia, ponosno ulazi u sezonu 2018 sa sigurnim i zabavnim atrakcijama i sadržajima, te novostima inspiriranim željama i potrebama posjetitelja.

Ove godine uvodi se pet novih vodenih atrakcija ljubiteljima vodenih atrakcija:

1. Escape Hole
Escape Hole je vodeni tobogan koji omogućuje vožnju koja započinje vizualnim efektima, prelazi u spust s pogledom na čitav aquapark i završava veličanstvenim usisavanjem u lijevak. Staza će biti duga 123 m.

2. Black Kamikaza
Black Kamikaza je atrakcija namijenjena ljubiteljima adrenalina. Radi se o zatvorenom vodenom toboganu koji će vas u gumenjaku pri naglom padu upoznati sa sasvim novom dimenzijom brzine i adrenalina. Duljina staze iznosi 107 m.

Foto: Promo

3.Kids Spray Arena
Za naše najmlađe posjetitelje pripremamo šareno dječje carstvo s interaktivnim vodenim prskalicama i igraonicom, na kojem će moći izazvati drugu djecu i roditelje na zabavno natjecanje. Površina Kids Spray Arene iznosi čak 350 m.

4.Family Pool
Family Pool se nalazi u blizini Kids Spray Arene, tako da će se roditelji moći opuštati u bazenu s inovativnom tehnologijom za hidromasažu i 4 hidromasažne kade moći nadgledati djecu koja se igraju u Kids Spray Arena-i ili skaču u Kids Jumping Pool-u. Ovaj bazen je zbog prozirnog stakla nezaobilazan „photo point“, a njegova površina iznosi 200 m.

5.Kids Jumping Pool
Naš zapanjujući vodeni svijet je obogaćen još jednom odličnom atrakcijom za naše najmlađe posjetitelje. “Kids Jumping Pool” sa svojih 150 m2, do 3 metra dubine i sa 3 nivoa skakanja (0,5 m, 1 m I 1,5 m) je prava vodena oaza zabave i pregršta adrenalina I smijeha za djecu svih uzrasta.

Čarobni vodeni svijet smješten na površini od 81.000 m˛, sa 23 veličanstvenih atrakcija ukupne dužinom više od 2 km cijevi i sa 5.500m˛ vodene površine, zapravo predstavlja brojke koje su pretočene u zabavu koja vas očekuje u čarobnom svijetu aquaparka Istralandie. Mnoštvo bazena, pa i najveći bazen na valove na Sredozemlju, površine 2.500m2 kao i atraktivni tobogani ne mare za dobne granice jer je adrenalinska zabava svima na raspolaganju.

Foto: Promo

 

Aquapark Istralandia osmišljen je za cjelodnevni boravak, stoga za potpun, ugodan i nezaboravni boravak ima i hidromasažni bazen sa dva nivoa, koji je predviđen za ugodno opuštanje, osvježenje, druženje s obitelji i zajedničko plivanje. Poseban kutak namjenjen je najmlađim i najznačajnijim korisnicima vodenih užitaka - djeci. Dječji bazen predstavlja pravi vodeni raj u kojem mogu nesmetano uživati, a krase ga razne atrakcije poput gusarskog broda, vodenog dvorca i dječjih tobogana.

Radno vrijeme Aquaparka Istralandia u lipnju i rujnu je od 10 do 18 sati, a u srpnju i kolovozu od 10 do 19 sati.

Parking je u potpunosti besplatan, kao i sav animacijski program i korištenje svih atrakcija i bazena.

Za sve dodatne informacije, posjetite internet stranicu http://istralandia.com/, ili kontaktirajte na info telefon: +385 (0)52 866 900 ili E-mail: info@istralandia.com.

Od 13. 7 do 20.7.odgovorite na naše nagradno pitanje i osvojite 5 obiteljskih paketa ulaznica za Aquapark Istralandia (svaki paket ima 4 ulaznice), a od 12. srpnja uživajte u svim kinima uz animirani hit Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!

Fill out my online form.

Foto: Promo

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata zaludio djecu (i roditelje) diljem svijeta, u trećem nastavku naziva Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju! podiže zabavu na novu razinu. Zarazni humor, neočekivana ljubav i nevjerojatna pustolovina Drakule i njegove čudovišne ekipe ovo ljeto vode nas na najluđe krstarenje za koje nećete htjeti da ikada završi!

Prisjetimo se, animirani hit Hotel Transilvanija je Drakulin raskošan resort s pet zvjezdica gdje sva čudovišta i njihove obitelji mogu mirno živjeti, slobodni od doticaja s ljudskim svijetom koji Drakula kasnije, pod utjecajem kći Mavis, otvara i za ljude i ostala ne-čudovišta.

U sinkroniziranoj verziji filma svoje glasove našim omiljenim likovima posudili su: Dražen Čuček, Ksenija Pajić, Iva Šulentić, Ozren Grabarić, Mirko Fodor, Pero Juričić, Goran Grgić, Mila Elegović, Marija Škaričić, Robert Ugrina i mnogi drugi.

Prvih 10 točnih odgovora na naše nagradno pitanje Tko je Drakuli organizirao putovanje iznenađenja? nagrađujemo sa službenim promotivnim materijalima iz filma Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju

Sudjelovati možete od 13.7. do 20.7.

Foto: Promo

Fill out my online form.

Sretno svima:

Imena sretnih dobitnika biti će objavljena na vecernji.hr

>> SRETNI DOBITNICI

Zabava za cijelu obitelj u Aguaparku Istralandia:

Marijana Medved                                                                                                                

Tanja Gobin                                                                                                                    

Arijana Načinović                                                                                                              

Teo Matičić                                                                                                                    

Vinka Alajbeg                                                                                                                  


Pokloni iz filma Transilvania 3:

 Armando Branimir Vukelić  

 Nikola Metličić           

 Iva Blazinarić            

 Edina Bajrić              

 Anita Papic               

 Josipa Lazarević          

 Olga Trivanović           

 Jasmina Jaklin            

 Katarina Tadić            

 Petra Horvatek            

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije