Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28-godišnja Britanka

Ostavila je posao učiteljice da bi brinula o dečku: "Ujutro mu prvo zagrijem tuš kabinu..."

Instagram/@biggschrisx
28.11.2022.
u 13:30

Jutra provodi u čišćenju i pospremanju, a poslijepodneva u šetnji psa, teretani ili u kozmetičkom salonu na nekom beauty tretmanu.

28-godišnja Britanka Summer Hawkins je radila kao učiteljica u jednoj osnovnoj školi u Londonu, a kad je upoznala mogula za nekretnine Biggsa Chrisa (27), odlučila je ostaviti posao i s njim useliti u kuću kilometrima udaljenu od glavnog grada i brinuti se o njemu.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina

1/18

- Svako jutro ustajem prije Biggsa i uključim mu tuš; tako da u tuš kabini bude lijepo vruće kad on uđe. Zatim mu napravim toplu čokoladu, a on mi kaže što želi za doručak. Što god poželi, to i dobije, bilo da je to piletina s rižom ili sendvič s jajima - priča Summer koja, nakon što svog dečka koji odlazi na posao poljubi na rastanku, počinjem s čišćenjem.

"Počinjem u dnevnom boravku, zatim čistim kuhinju, spavaće sobe i na kraju kupaonicu. To radim svaki dan, no nikad ne mislim da je dovoljno čisto. Kasnije Biggs ponekad svrati na ručak, no prvo nazove da kaže što želi; obično je to pizza".

Poslijepodneva, priča, provodi u kupovini, šetnji psa, u teretani ili u salonu na nekom beauty tretmanu.

"Trepavice uređujem svaka dva, nokte svaka tri tjedna, a ponekad odem i u solarij".

Kad Biggs dođe kući, provode, kaže ona, kvalitetno vrijeme zajedno; idu u kino ili na večeru ili se pak odmaraju doma na sofi uz grickalice.

"Biggs mi često donese cvijeće, čokoladicu i plišanog medvjedića i tako mi zahvali što sam od kuće napravila dom, a u posebnim me prilikama razmazi i s dizajnerskim torbama i cipelama".

"Nemam džeparac jer mi ne treba budući da on sve plaća i daje mi novac kad zatrebam; npr. da platim kazne za parkiranje. Ako skupa idemo van, prebaci mi nešto novca da si kupim novu odjeću; ja uvijek čekam da vidim koliko će mi dati i držim se tog budžeta. Nikad ga ne tražim jer ne želim da izgleda kao da ga iskorištavam. Oslanjam se na njega, ali to mi ne smeta. On brine za sve ono što ja nazivam muškim stvarima; uključujući hipoteku, režije i benzin, a ja se brinem za njega. Ponekad mi je poput sina.

Dok je bila učiteljica, bila je, kaže, pod jako velikim stresom, a zbog skupe se stanarine jedva snalazila sa svojom plaćom i zato je sada presretna jer joj, kako tvrdi, ništa ne nedostaje.

"Već nakon par dana veze mi je rekao: 'Ja ću se pobrinuti za tebe. Mislim da bi svaka žena bila oduševljena tom ponudom.
Mi smo tim. Nemam niti jedan stres u životu pa kad je on pod stresom, mogu mu posvetiti svu svoju pažnju".

No bez obzira na sve privilegije ovakvog života, njenoj se obitelji, priznaje, njen izbor nije odmah svidio.

- U početku su bili rezervirani, a mama; koja je u životu uvijek radila, mi je govorila da sam kao domaćica iz '50-ih. Ipak, sada su sretni zbog mene jer sam ja sretan. Naš život nama ima smisla, a to je najvažnije. Žene su se borile za pravo glasa i pravo da rade i zarađuju, ali i da imaju izbor. Ovo je moj izbor! - zaključila je, prenosi Mirror.

'Tetovirao' svoju četverogodišnju kćer pa šokirao mnoge: ‘Nije briga što me kritiziraju'

Ključne riječi

Komentara 5

SP
Stari panj
15:12 28.11.2022.

Sad će krenuti lavina negativnih komentara, ali ako su oboje sretni, neka im bude. Moja žena radi i nikad nije kod kuće. Ono malo vremena što ima posveti kćerkici. Volio bih bar jednom tjedno imati ovakvu doma.

Avatar Tombstone
Tombstone
00:55 03.12.2022.

Ostala bu s njim koliko je zakonski potrebno da se po rastavi imovina dijelu kao zajednicka

LA
lajh1985
13:15 01.12.2022.

Kad ju bogatun ostavi biti ce clanak o tome kako se pridruzila tinderu, vratila na posao i ide u teretanu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije