Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRALA SE

Ostala je zaključana u frizerskom salonu: 'Frizerka je otišla usred bojanja kose!'

Tik Tok
11.08.2022.
u 13:30

Nakon što je neko vrijeme sjedila i gledala u štopericu na mobitelu, odlučila je nazvati frizerku da joj kaže da je ostala sama u salonu s neispranom bojom na kosi

Jedna žena u videu na TikToku ispričala je kako je ostala sama u frizerskom salonu, nakon što su zaposlenici zaključali vrata i otišli kući. Video je prikupio više od 400 tisuća pregleda u jako kratkom vremenu, a djevojka imena Eloise Wright, detaljno je opisala situaciju kada njen tretman bojanja kose nije dovršen do kraja, piše Mirror.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

- Rekli su mi da dođem u 15 sati na bojanje kose, što je frizerka i učinila. Zatim je pričala sa svojom prijateljicom koja je stajala do nje i onda mi rekla da će doći netko drugi isprati mi boju s kose, što meni nije bilo čudno - rekla je Eloise u videu.

Očigledno šokirana, opisala je kako je ostala sama u salonu nakon što je primijetila da su zaposlenici otišli i zaključali vrata za sobom. Ispričala je i kako je, dok je sjedila, štopericom odbrojavala vrijeme na telefonu, a nije bilo nikoga tko bi joj isprao boju. U drugom videu ispričala je kako je odlučila nazvati frizerku, te je objasnila da je sama u salonu i da želi da joj se boja ispere, što je frizerka i napravila, no Eloise je morala sama osušiti kosu, što je izazvalo brojne reakcije korisnika u komentarima.

@eloisewright___ Lol like for part 2 #fyp #hair ♬ original sound - Eloisewright__

"Nadam se da nisi platila ništa! ", napisala je jedna korisnica.

"Ja bih isprala sama i otišla bez da išta platim", komentirala je druga, a treća je dodala: "Ovo je sramotno, žao mi je što si imala takvo iskustvo."

Nije otkrila je li na kraju platila bojanje kose i što se dalje dogodilo, ali njezina priča zainteresirala je brojne korisnike, koji su ju u komentarima tražili da snimi i treći video te da kaže kako je situacija završila.

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Komentara 1

IP
info_punkt
12:35 13.08.2022.

straaaaaašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije