Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali?

Zaštitni čep na boci ulja zapravo se ne bi trebao bacati u smeće, evo kako se koristi

chaldomom/TikTok
08.06.2021.
u 11:28

Mislite da je to samo jedan komad plastike koji vam ne treba? Varate se.

Kada kupimo novu bocu ulja za kuhanje, obavezno prstom povučemo i skinemo onaj zaštitni čep koji se nalazi ispod glavnog otvarača i bacimo ga u smeće, ali to se navodno uopće tako ne radi.

Mnogi misle da je to samo komad plastike koji sprečava da se ulje izlije prilikom transporta do trgovine, no zaštitni čep zapravo je vrlo koristan kada ulje uzmete s police i donesete ga kući, prenosi UNILAD.

Pogledajte video:

@chaldomom

##tiktokideas ##learnedfromtiktok

♬ The Git Up - Blanco Brown

Kako otkriva @chaldomom, korisnik TikToka, taj zaštitni čep služi za sporo i dozirano točenje ulja. Jednom kada ga povučete van i skinete, trebate ga okrenuti na suprotnu stranu i vratiti u bocu - ulje će teći kroz mali otvor i moći ćete ga savršeno dozirati tijekom pripreme jela.

Video je pogledan više od 11 milijuna puta i skupio je jako mnogo komentara, a ako je suditi po njima, mnogi nisu nikada čuli za ovaj trik – koji zapravo ima smisla.

Naše je maslinovo ulje sa zlatom bilo hit i u londonskom Harrodsu:

1/7
Ključne riječi

Komentara 2

AV
avangero
20:01 08.06.2021.

Jao kak se rog nis ranejše setil

MA
Maiden
15:44 08.06.2021.

Glupost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije