Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sedam stvari

Želite znati kakvi ste u krevetu? Ovi znakovi pokazuju da je netko dobar ljubavnik

shutterstock
08.06.2021.
u 20:51

Loš ljubavnik često je sebičan, zbog čega je slušanje partnera ključno kada je riječ o dobrom seksu.

Jeste li se ikada pitali koliko ste stvarno vješti u spavaćoj sobi? Iako bi mnogi mogli pretpostavljati da su sjajni u krevetu, njihov partner se možda ne bi složio. Postoje znakovi u osobnostima ljudi koji to otkrivaju, a evo koji su točno, kako piše The Sun.

Osjećate se povezanima s partnerom
Dobar seks nije samo fizičko iskustvo, već osjećaj povezanosti obje strane ono je što stvari stvarno podiže na višu razinu. Da biste bili dobri u seksu, prvi korak je povezivanje sa svojim partnerom.

Samopouzdani ste
Izgledati samouvjereno obično znači da ste dobri u onome što radite, a isto vrijedi i za seks. No, to ne znači samo biti siguran u svoje poteze, već imati pozitivnu sliku svog tijela i osjećati se seksi. Dobar ljubavnik je netko tko nije nesiguran i odvojen od iskustva seksa.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

Otvoreni ste za promjene
Svi imamo određene stvari koje volimo, a neke radije ne bismo pokušavali. Međutim, dobar ljubavnik često je otvoren za promjene i kreativan je u seksu. Vaš je mozak važan koliko i vaše tijelo kada je riječ o dobrom seksu, pa će njegovo korištenje za smišljanje nečega imati izuzetno zadovoljavajuće rezultate. 

Slušate svog partnera
Loš ljubavnik često je sebičan, zbog čega je slušanje partnera ključno kada je riječ o dobrom seksu. Ipak, seks je u većini slučajeva zajedničko iskustvo, pa je važno obratiti pažnju na ono što druga osoba želi. Bez komunikacije nikako ne možete biti dobar ljubavnik, pa budite pažljivi i velikodušni i bez sumnje ćete svog partnera oboriti s nogu.

Ne žurite se
Imate li naviku da požuriti sa seksom? Ovo je jasan znak da imate posla. Ključno je usporiti stvari i obratiti pažnju na detalje.

Prihvaćate svaku priliku za seks
Biti pristupačan, inicirati seks i česta želja za samim činom su prilično jednostavne, ali često predviđene kvalitete dobrog seksa. Važna je dobra ravnoteža između spontanosti i prihvaćanja, pa ako kažete da više nego ne, čak i kad možda niste za to, postajete boljim partnerom u krevetu.

Zaigrani ste u krevetu
Ako želite biti dobri u krevetu, uživajte, a zaigranost je ključna. Ipak, seks je vrijeme za uživanje s partnerom, pa je zabava tijekom seksa siguran način da ga učinite ugodnijim.

Kristina (23) ima 21 dijete! Jedno je sama rodila, a ostalih 20 surogat majke u godinu dana:

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
15:07 09.06.2021.

Zenske ispravak

MO
montello
15:05 09.06.2021.

Vazno.sta uenske kazu ne horoskop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije