Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u strahu je od tada

Osjetila je nelagodu u uhu, a zbog onog što su u njemu pronašli počela je povraćati

Desirae Kelly
27.10.2023.
u 13:30

Nakon što je medicinska sestra pomnije pogledala Kellyno uho, potvrdila je da tamo doista ima nečega - i činilo se da je sklupčano u stražnjem dijelu ušnog kanala.

Žena je postala viralna na TikToku nakon što je podijelila pojedinosti o svom prebliskom susretu s paukom. Desirae Kelly iz Farmingtona, Missouri, objavila je video na kojem sjedi u liječničkoj ordinaciji, gdje je čekala da je pregledaju zbog nečega zaglavljenog u uhu. Nakon što je medicinska sestra pomnije pogledala Kellyno uho, potvrdila je da tamo doista ima nečega - i činilo se da je sklupčano u stražnjem dijelu ušnog kanala, prenosi New York Post.

U videu koji ima gotovo sedam milijuna pregleda, uplakana Kelly sarkastično je reagirala na vijesti dok je čekala da joj isperu uho. 'Tako mi je neugodno, prije svega, jer je to tako odvratno, a ja sam čista osoba', rekla je ova mama iz Missourija, 'Ali, to je i neugodan osjećaj – nekakva buba mi je u uhu'.

 

@desiraekelly

its ok to laugh

♬ original sound - desiraekelly

Nakon što su joj izvadila insekta iz uha Kelly je nastavila svoj video. 'Bio je to pauk', rekla je kroz suze i drhtavog daha, 'Bio je živ. Povratila sam. Nikad više ne spavam'. U drugom videu, objavljenom u utorak, osvrnula se na svoje traumatično iskustvo, počevši od toga kako se probudila iz sna u 5 ujutro s čudnim osjećajem u uhu.

'Mislila sam da su to rese na kraju mog pokrivača, pa sam opet zaspala', rekla je, 'Otprilike 10 ili 15 minuta kasnije, ponovno sam se probudila, i ovaj put … zapravo sam osjetila da mi se nešto miče u uhu'. Kelly je rekla da je sjela nakon što je osjetila titranje u uhu i odlučila otići na hitnu sljedećeg jutra.

Titranje se nastavilo, uz malo boli, sljedeći dan, a Kelly je to usporedila s 'velikom nakupinom voska koja se pomiče' u dnu bubnjića. 'Bilo je tako neugodno', rekla je, 'Počela sam plakati u čekaonici'. Nakon što je Kelly dovedena u sobu, medicinska sestra je potvrdila da ono što je bilo u njezinom uhu nije moljac, ali je definitivno nešto sklupčano straga.

VEZANI ČLANCI: 

Sestra je počela ispirati uho iako se ništa nije pomicalo. Zatim se odmaknula da ponovno napuni bocu s vodom. 'U ovom trenutku ne prskamo i osjećam da se stvari pomiču', rekla je Kelly, 'Osjetila sam, što god to bilo, kako mi gmiže iz uha... i krajičkom oka sam gledao kako nešto pada na moj džemper. Trebala sam znati da nije samo obična mala buba kad je medicinska sestra skočila korak unazad'.

Medicinska sestra se sabrala i počela navlačiti Kellyn džemper kako bi maknula bubu, koja je još bila živa, s njezina ramena. 'Dok mi pada s ramena na pod, gledam ga kako hoda', rekla je, 'Gledam crnog pauka sa svih osam nogu kako hoda po podu'. Dodala je i da je tada počela vrištati i trčati po ordinaciji.

'Oči su mi širom otvorene, rukom se držim za prsa, kao da pokušavam disati jer mi je sav kisik pobjegao', rekla je, 'A sve što mogu reći je – pauk'. U dvije minute, Kelly je rekla da je prešla s pokušaja disanja na disanje, dok je gledala kako medicinske sestre hvataju pauka u prozirnu posudu. Pacijentica je priznala da joj je neugodno zbog svoje prve reakcije 'plakanja i povraćanja', našalivši se da je napustila ordinaciju bez pauka u uhu i bez dostojanstva.

VEZANI ČLANCI: 

Medicinske sestre potvrdile su da je kukac obični kućni pauk i provjerile je li Kellyno uho bez ikakvih ostataka, uključujući jaja, udove ili 'dodatne prijatelje'. 'Ali, ja sam istraumatizirana', rekla je, 'Svake večeri od te noći imam čepiće u ušima. Mislim da više nikada ne bih mogla spavati bez čepića za uši. To je najneugodniji, najnasilniji osjećaj ikad doslovno osjetiti kako vam pauk gmiže iz uha'.

TikTok je naravno eksplodirao, a mnogi su korisnici izrazili vlastito gađenje nad Kellynim iskustvom. Jedan korisnik je napisao: 'Curo, traumatiziran sam, a nisam ni bio tamo'. Drugi je napisao: 'Dragi bogovi algoritma, molim vas, nemojte misliti da sam zainteresiran za ponovno proživljavanje bilo koje buduće priče o pauku u uhu'. 'Vrištala bih do kraja života', suosjećala je treća.

Kelly je rekla za Fox News Digital da joj je nevjerojatno da je njezin video preko noći imao milijune pregleda. Potvrdila je da bolje spava sada kada se vratila u svoj krevet nakon tjedan dana spavanja u gostinjskoj sobi. 'Spavam s čepićima za uši i nisam sigurna hoću li ikada prestati', rekla je, 'Postoje trenuci kada zastanem i kažem: 'U mom uhu je stvarno bio živi pauk'.

Budući da se ovakvo iskustvo ne može spriječiti, Kelly je predložila posjet stručnjaku u vezi bilo kakvih zabrinjavajućih pokreta u uhu. 'Medicinske sestre su bile tako dobre i nisu ne osuđivale kao što sam mislila da hoće', rekla je, 'Da sam čekala duže, moglo je biti i gore. Zapravo ne postoji način da se to spriječi, ali način na koji reagirate čini razliku'.

Izgubila je pamćenje nakon ozljede mozga: 'Zaboravila sam čak i kćer i dečka!'

 

Komentara 1

Avatar ljutapica
ljutapica
14:07 27.10.2023.

Kad ti se arapi počnu uvlačiti u krevet onda se zabrini. Pauk je ništa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije