Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Putovanja

Odbrojavanje do prve ovogodišnje biciklijade Srce Velebita je počelo!

Srce Velebita-Sveti Rok MTB Tour 2021. - 28. do 30.5.2021.
24. svibnja 2021. u 14:24 145 prikaza
Srce Velebita

U petak 28.5. kreće ovogodišnje izdanje biciklijade Srce Velebita-Sveti Rok MTB Tour koja već tradicionalno otvara biciklističku sezonu na području općine Lovinac i Parka prirode Velebit.

Svaki dan ponuđeno je nekoliko vođenih tura od najlakših do najtežih, za svakog sudionika/sudionicu primjereni izazov ovisno o njegovoj/njezinoj kondiciji i vještini vožnje po raznim terenima.

I ove godine ponuđene su kombinirane planinarsko-biciklističke ture. Uz već poznate i uvijek popularne klasike Tulove Grede i Zir, u petak 28.5. najspremnijih trideset sudionika promovirat će novu bike & hike turu Stazu Malog Princa na Crnopcu!

Za najizdržljivije organizirana je i noćna vožnja Velebitski šišmiši šumskim putevima podno Velebita.

Poštujući epidemiološke mjere, glavno druženje je planirano za subotu 29.5. na otvorenom prostoru Izletišta Cvituša gdje će završiti sve subotnje ture zajedničkim ručkom, ličkim sportskim igrama i biciklističkom alkom. Za najspretnije su osigurane zanimljive nagrade.

Srce Velebita | Autor :

Park prirode Velebit, partner svih biciklijada Srce Velebita, predstavit će veličanstveni Velebit i sve njegove manje ili više poznate atraktivne lokacije. Vrhunac proslave prvih pet uspješnih godina biciklijada Srce Velebita svakako je koncert pod zvijezdama pijanističke zvijezde Mateja Meštrovića koji počinje u 18 sati.

Nedjelja 30.5. donosi još tri atraktivne vođene ture lovinačkim krajem i Velebitom, a od 13 sati će se održati i Eko sajam proizvoda lokalnih OPG-ova ispred Hostela Sveti Rok u organizaciji Lovinačkog turističkog foruma kako bi sudionici dio dobre atmosfere s biciklijade Srce Velebita ponijeli svojim najmilijima.

Detaljan raspis biciklijade i prijave na www.srcevelebita.hr ili facebook Srce Velebita.

piton
Uhvaćen trenutak
Nevjerojatna scena iz divljine: Piton je kao od šale progutao krokodila...
Logitech
Istražili smo
Evo što niste znali o mišu i tipkovnici