Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baviti se hobijima i izlaziti...

Očajna majka: 'Suprug govori da više ne želi biti otac jer se želi posvetiti sebi!'

Veze
Shutterstock
30.11.2021.
u 15:30

Već je govorio o svom odlasku i o tome kako bi mogao početi ispočetka: imati slobodno vrijeme za sebe navečer, baviti se hobijima i slično.

Jednu je mamu nedavno zaprepastila suprugova izjava da on 'radije više ne bi bio roditelj', što je podijelila i na roditeljskom forumu Mumsnet.

- Imamo troje djece mlađe od 13 godina, a zajedno smo više od 20 godina, oboje u srednjim 40-ima - napisala je, a suprug joj, kaže, sve češće govori kako ne uživa u niti jednom segmentu očinstva.

Pričao je tako već o svom odlasku i o tome kako bi mogao početi ispočetka: imati slobodno vrijeme za sebe navečer, baviti se hobijima, po mogućnosti družiti se s djevojkama s istim hobijima i interesima i slično. 

- Rekao je i da se s nama osjeća kao u kavezu, zarobljen našim zajedničkim životom - ispričala je mama, a on bi, kaže, najviše želio preseliti negdje relativno blizu, da djecu može viđati jednom mjesečno, po mogućnosti preko vikenda i da s njim provode pola ljetnih praznika.

Paljenjem lampica na Zrinjevcu započeo Advent u Zagrebu

Veze
1/10

- Rekao je i da me voli i da smo mi sami to bi mi bilo u redu... - napisala je ona i dodala kako on 'cijelo vrijeme izgleda tužno i izgubljeno'.

- Što da radim ako on ode? Ne mogu se zamisliti kako ih sama odgajam, još i radim samo pola radnog vremena i imamo veliku hipoteku - rekla je, a mnoge je na portalu iznenadilo njeno razumijevanje.

- Mislim da biste ga vi trebali izbaciti jer ne poštuje nikoga od vas, to se ne može reći ni u šali! - napisao je jedan otac i dodao kako i ona i djeca zaslužuju bolje.

- Najviše me rastužuje što je vaša reakcija na to i očiti osjećaj krivnje kao da ste vi krivi što je on takav - komentirala je jedna žena i dodala da je 'on sam odabrao s njom imati troje djece, a sada treba 'biti muško' i prestati kukati, te i dalje brinuti o svojoj obitelji. 

- On je naprosto grozna i sebična osoba - zaključio je netko u komentarima. 

Pogledajte kako ovaj otac pjeva svojoj bebi...

Ključne riječi

Komentara 1

RO
romobil
19:01 30.11.2021.

Horor....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije