Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Otkriven genijalan trik za podgrijavanje hrane: Nema više čekanja, podgrijte dva tanjura istodobno

Shutterstock
30.11.2021.
u 07:00

Mnogi pratitelji zahvalili su Tiktokeru na otkrivanju trika, ali bilo je i onih koji misle da ovo nije siguran način.

Podgrijavanje hrane u mikrovalnoj pećnici brz je i jednostavan način. Nema prljanja puno posuđa, a svu hranu na tanjuru grijete istodobno na istom mjestu. Ipak, ako cijela obitelj planira jesti podgrijane ostatke, moglo bi se dogoditi da korištenje mikrovalne potraje i da neki članovi čekaju svoj red.

Ovo se posebno događa u blagdansko vrijeme, koje je i potaknulo jednog Tiktokera da smisli način za što brže podgrijavanje i to više tanjura odjednom, prenosi The Sun.

Nakon što mu je ostalo puno hrane nakon Dana zahvalnosti, @salinasdamien ju je podijelio na dva tanjura, a kako bi bili gotovi u isto vrijeme, na prvi je stavio jednu šalicu i sve zajedno postavio na podlogu u mikrovalnoj pećnici. Nakon toga dodao je drugi tanjur s hranom na vrh šalice i samo postavio minutažu za podgrijavanje.

Mnogi pratitelji zahvalili su mu se na ovom triku, ali bilo je i onih koji misle da ovo nije siguran način podgrijavanja hrane jer bi šalica mogla biti nestabilna.

"Ne, vjerujte mi, radim ovo već jako dugo i nikada se ništa loše nije dogodilo", napisao je autor objave.

@salinasdamien Thanksgiving hack #thanksgiving #fyp #lifehacks #happythanksgiving @tiffanyandcoco ♬ original sound - Damien Salinas

Ovo su namirnice koje biste trebali izbjegavati nakon što napunite 30 godina

1/7

Komentara 2

MO
montello
11:50 30.11.2021.

Super

ML
Mlađan
07:12 30.11.2021.

To je izum, Samo neznam u cijeloj priči, ko je luđi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije