Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Coffeemed

Novi zaslađivač za kavopije, u omiljeni crni napitak može i – med

med
Arhiva VL
28.02.2011.
u 18:23

Tko stavlja šećer u kavu, sada ima još jednu mogućnost zaslađivanja omiljenog napitka, a to je coffeemed

Jutarnji ritual pripremanja i ispijanja kave mogao bi doživjeti temeljitu promjenu. Tko stavlja šećer u kavu, sada ima još jednu mogućnost zaslađivanja omiljenog napitka, a to je coffeemed. Med za kavu, kako kaže proizvođač PIP d.o.o., potpuna je inovacija u medarstvu na hrvatskom tržištu. Svjesni su da bi ugostitelji i strastveni ljubitelji kave mogli biti skeptični prema takvom načinu zaslađivanja omiljenog im napitka. Ipak, kažu da je coffeemed, mješavina medova s dodacima, namijenjen svim ljubiteljima kave jer čuva miris i okus kave, a i zdraviji je od bijelog ili smeđeg šećera. 

Coffeemed se također može piti s mlijekom. 

Kupiti se može u svim većim trgovačkim centrima, i to u komadu ili u paketu. U kutiji je 40 komada, a jedan komad coffeemeda stoji od 1,50 do 1,60 kuna, ovisno o tome u kojem se dućanu kupuje.

Ključne riječi

Komentara 9

DR
drmrbr
08:55 01.03.2011.

Kolko si para dobila za reklamu?

IV
ivopivo
08:31 01.03.2011.

jako zdrava mjesavina medova s dodatcima a narocito su zdravi dodatci i to posebno oni koje je tesko izgovoriti, uzdravlje

MA
mafija993
19:12 07.03.2011.

drmbr ne seri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije