Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Nisam imala nikakvu vezu sa šefom, ipak se osjećam krivom. Trebam li reći suprugu?

S njim provodi 9 - 10 sati na dan, a ona i njen suprug se svaki dan udaljavaju jedno od drugog sve više. Iako nije imala nikakvu vezu s kolegom, osjeća se krivo zbog osjećaja zaljubljenosti.
11. prosinca 2018. u 18:10 5 komentara 4196 prikaza
Foto: Shutterstock

NIje nimalo čudno što parovi u današnje vrijeme nemaju vremena jedno za drugo. Tu su obveze, nerijetko i dulje ostajanje na poslu, djeca i kućanske obveze. Sve to zajedno ostavlja jako malo vremena za kvalitetno druženje s partnerom. 

Razvod kakva odluka Udala se iako je šest mjeseci prije vjenčanja znala da će ga ostaviti

Upravo to je na svojoj koži osjerila i jedna žena koja je, anonimno, poslala upit na portal TOI. Zanima je treba li priznati svom suprugu da se zaljubila u kolegu s posla. S njim provodi 9 - 10 sati na dan, a ona i njen suprug se svaki dan udaljavaju jedno od drugog sve više. Iako nije imala nikakvu vezu s kolegom, osjeća se krivo zbog osjećaja zaljubljenosti. 

Pogledajte i galeriju Kako ove žene izgledaju sa ili bez šminke

1 / 14
Nekim je ženama šminkanje tek samo hobi, a drugima očajnički pokušaj da skriju nedostatke svog lica i naglase one dijelove koje smatraju lijepima. 

Psihoterapeutkinja Rachana Awatramani, poručila joj je kako brak treba graditi. Svaki par prolazi kroz različite faze emotivnog odnosa i bila bi dobra ideja otvoreno razgovarati o osjećajima koji su nastali, prvenstveno, udaljenost zbog svakodnevnih obveza.

Veze što se događa `U braku smo, ali još se nismo seksali jer moj muž ne želi`

S obzirom da se mstra krivom zbog svojih osjećaja zaljubljenosti, žena bi trebala sama odlučiti želi li suprugu priznati što osjeća, ali ovisi o karakteru muškaraca hoće li to poljuljati njegovo samopouzdanje ili će to biti nešto što će ga potaknuti da više vremena provodite zajedno. 

Pogledajte i video Ples oca i kćeri koji je sve ostavio bez daha

INA
Mnogo više od benzinske postaje
Umorni od dugačke vožnje i željni osvježenja? INA je u svojim maloprodajnim mjestima pripremila rješenje

A1 izdvaja za Vas

  • Sve je uzalud:

    .....ili si jos tamo....

  • kupatilo:

    meni zena da kaze daje zaljubljena u svog sefa svakako me to nebi priblizilo njoj ali bi pobudilo mastu koliko je otišla daleko u tome i jeli mi ispricala sve.Prije bi povjerovao dami želi na lijep nacin revi dame ne ... prikaži još! iznenadi nrszo stobi se moglo dogoditi nego dame potakne dajoj se priblizim i borim se za nesto sto smatram daje moje kao stosam ija njen.Ja nebi dugo dvoumio i vrlo brzo bi re vjetovatno razišli jel bolje zo nego nastaviti zivot u sumnji.

  • ilijan:

    Koje gluposti i namještenika od članka