Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što voli?

Nikada se neće odreći pomfrita i vina! Evo kako izgleda jelovnik Meghan Markle

Meghan Markle
Foto: PA/Pixsell
1/3
08.07.2019.
u 16:06

Još u vrijeme glumačke karijere otkrila je kako ne može odoljeti prženim krumpirićima i čaši vina, ali i to da dan započinje s toplom vodom s limunom.

Otkad je postalo javno da su bivša američka glumica Meghan Markle i princ Harry u vezi, javnost je htjela doznati svaki mogući detalj o ovoj crnokosoj ljepotici koja je zaludjela princa.

Mnogi prate njene modne poteze i kršenja protokola odvažnim kombinacijama, no osim modnog ukusa, mnogi su se zainteresirali kako lijepa Meghan održava svoju liniju i što jede u danu.

U intervjuu za Delish otkrila je kako obožava pržene krumpiriće i vino, ali ne pije kavu. I dok drugi ne mogu zamisliti započeti dan bez svoje doze omiljenog napitka, kave, Meghan tvrdi kako ima puno bolji recept za razbuđivanje i dozu energije. Riječ je o zelenom soku kojeg priprema od povrća. 

Još u vrijeme glumačke karijere otkrila je kako ne može odoljeti prženim krumpirićima i čaši vina, ali i to da dan započinje s toplom vodom s limunom. 

Foto: screenshot/facebook
Foto: Getty Images

Za doručak  jede zobene pahuljice s bananom i sirupom od agave. 

Za ručak  bira salatu s piletinom ili nekim drugim proteinima. Za užinu između glavnih obroka jede jabuku i maslac od badema s morskom soli, a prije večere pije zeleni sok od jabuke, kelja, špinata, limuna, đumbira...

Za večeru joj je omiljena kombinacija tjestenine s tikvicama i obiljem parmezana uz nezaobilaznu čašu vina.

Pogledajte i video Kako sklopiti pop up šator

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Matrix5
15:41 24.07.2019.

A sarme?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije