Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radna posjeta

Meghan i Harry od jeseni na turneji Južnom Afrikom, što će biti s malim Archijem?

Foto: pixsell
1/6
29.06.2019.
u 10:51

Kako su najavili na svom Instagram profilu, kraljevski par Meghan Markle i princ Harry od jeseni će putovati Južnom Afrikom.

Nakon što su potvrdili posjet Južnoj Africi u Instagram postu, kraljevski par Meghan Markle i princ Harry izazvali su znatiželju javnosti po jednom drugom pitanju - što će biti s malim Archiejem?

Osim što je ovo Meghanino prvo međunarodno putovanje nakon porođaja, ovo će također biti prvo putovanje malenom Archieju, prenose tamošnji mediji. Tijekom puta, princ će posjetiti Malavi i Angolu na zahtjev Ministarstva vanjskih poslova i obaviti kratku radnu posjetu Bocvani. 

Foto: imdb

-  Meghan i Harry i se zaista raduju susretu s mnogima od vas na terenu i nastavljaju podizati  svijest o radu lokalnih zajednica koje imaju veliki utjecaj u zajednici i izvan nje. Ovo će biti njihova prva službena obiteljska turneja - piše između ostalog u Instagram objavi.

Podsjetimo, nedavno je Buckinghamska palača potvrdila da kraljica Elizabeta II. neće nazočiti krštenju unuka Archieja Mountbattena Windsora, sina princa Harryja i Meghan.

1/9

Markle, jer ima već nekoliko prije dogovorenih obveza koje više ne može odgoditi.
Iako bi ovaj nedolazak mogao signalizirati razdor u obitelji, pogotovo zato što je kraljica bila na krštenju princa Georgea i princeze Charlotte, ali ne i princa Louisa, Elizabeta je već isplanirala druženje s Meghan, koja će uskoro proslaviti 38. rođendan.

Ova informacija dolazi nekoliko dana nakon što se saznalo da je Harryjev djed rekao kako se “s glumicama izlazi, ali ih se ne odvodi pred oltar”. Službenici palače još nisu komentirali navodnu aferu princa Williama i Rose Hanboury, koja je viđena bez prstena na službenoj večeri za posjeta američkog predsjednika Donalda Trumpa.
 

Komentara 1

DO
domxerex
12:47 29.06.2019.

Opet doza rojalizma za salonmske urbane intelektualce. Možda sam opet nekoga pogodio u žicu pa opet dobijem za žuti za podrivanje propagande i širenje defetizma spram poželjnih tema. Prava sloboda govora po pravilu leve ruke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije