Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oskarovka u intervjuu za GQ prvi put nakon razvoda od Toma Cruisea ispričala kakav im je bio brak

Nicole Kidman istraživala neobične seksualne fetiše

Nicole Kidman
Reuters
04.11.2009.
u 09:58

Glumica se bavila proučavanjem različitih vrsta ljubavi, a u intervjuu je ispričala kako je brak s Cruiseom ponekad bio sasvim običan, a ponekad itekako seksualan.

Nakon rastave od Toma Cruisea glumica Nicole Kidman zavjetovala se na šutnju o godinama provedenim sa slavnim glumcem, sve do ovotjednog intervjua za časopis GQ. U razgovoru je otkrila kako je njihov brak ponekad bio sasvim običan, a ponekad vrlo seksualan.

Lijepa 42-godišnja glumica, koja je sada u braku s glazbenikom Keithom Urbanom, ispričala je kako je proučavala različite vrste ljubavi.

- Bavila sam se istraživanjem opsesije, gubitka i ljubavi u vrijeme velike tuge. Istraživala sam neobične seksualne fetiše, ali i obične aspekte braka kao i monogamiju - iskrena je bila Nicole. Oskarovka je izjavila i kako joj je brak s Cruiseom pomogao u zvjezdanom usponu. S Keithom ima kćer Sunday Rose, a u braku s Cruiseom posvojila je sina Connora i kćer Isabellu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
08:05 05.11.2009.

Hm!

Avatar punkufer
punkufer
14:25 06.11.2009.

Dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije