Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije sve izgubljeno

Neželjeni božićni dar zamijenite, prodajte ili darujte

božić
Arhiva Večernjeg lista
30.12.2010.
u 13:03

Svake godine pod borom se nađe nepotreban i promašen dar! Zato donosimo savjete kako ga se što prije riješiti

Čarape, pidžama, knjiga koju već imate... Popis neželjenih darova poprilično je dug, a neka istraživanja pokazuju i da je svaki deseti božićni dar neželjen! No, nije sve izgubljeno. Promašene darove možete zamijeniti, darovati ili jednostavno prodati. Primjerice, mnoge trgovine uz predočenje računa zamijenit će dar za nešto potrebnije, a rok zamjene obično traje i do mjesec dana.

Neželjeni dar možete i prodati na stranicama poput eBaya, potrebno je samo da se registrirate! Jedna je od mogućnosti i staviti oglas o prodaji u lokalne novine. Dar možete zamijeniti za nešto drugo i na brojnim internetskim stranicama koje postoje za razmjenu. Neželjeni dar može postati i jedno dobro djelo, zato ga darujte u Caritas, bolnicama ili nekoj drugoj ustanovi koja pomaže onima kojima je to najpotrebnije.

Ako nijedna od navedenih opcija ne dolazi u obzir, zašto ne biste neželjeni dar darovali nekome drugome, savjetuje portal Mirror.com. No, tu valja biti oprezan kako se dar ne bi vratio onome od koga je za Božić i došao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije