Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPROBAJTE

Neobičan, a jednostavan trik kojim će kolačići i keksi tjednima biti svježi i mekani

Shutterstock
17.05.2022.
u 13:31

Žena koja je podijelila ovaj trik, često na svom Tik Tok profilu dijeli savjete uštedu novca, kao i druge trikove vezane za hranu

Pohranjivanje hrane na pravo mjesto može imati veliki utjecaj na to koliko dugo traje, a također može i pomoći u uštedi novaca. Svi vole kolačiće i kekse, no iako su jako ukusni, nažalost ne traju baš dugo. No, jedna žena podijelila je na Tik Toku neobičan trik kojim će vaši kolačići u staklenci dugo ostati svježi, piše Express.

Ovo je tajni sastojak za palačinke zbog kojeg će ispasti bolje nego ikad

1/6

- Keksi u staklenci brzo će se stvrdnuti, ali postoji rješenje za to. Sve što trebate je staviti krišku kruha u staklenku s kolačićima ili keksima. To će ih ponovno učiniti mekanima - rekla je u videu. 

Pohranjivanje kolačića i keksa s kruhom neobičan je, ali vrlo koristan način da budu dulje svježi. Oni upijaju vlagu iz kruha što će ih dulje učiniti mekanima i svježima. Najbolja opcija je bijeli kruh jer ne prenosi svoje okuse na kolačiće. Kada se kruh počne stvrdnjavati, može se dodati nova kriška kruha.

Stručnjaci za uštedu novca u We Thriftu također su preporučili ovu metodu kao izvrstan način za uštedu novca,  a korisnici društvene mreže oduševili su se neobičnim trikom pa su u komentarima zahvalili tiktokerici što ga je podijelila.

- Ovo ću isprobati, hvala ti - napisala je jedna korisnica.

- Radim to već neko vrijeme i stvarno djeluje. Odličan trik - komentirala je druga.

Nedostaje vam energije kroz dan? Pojačajte je s ovim stvarima - umjesto nekoliko šalica kave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije