Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi ovo ne znaju

Stručnjakinja otkrila: 'Evo zašto prašak za rublje treba stavljati u bubanj, a ne u 'kadicu' perilice!'

TikTok
11.05.2022.
u 15:30

Neki se prašci za pranje veša mogu nakupiti u ladici, zbog čega ju treba često čistiti.

Ako ste prašak za rublje uvijek stavljali u 'kadicu' perilice rublja, cijelo se vrijeme rublje prali pogrešno, kaže stručnjakinja za čišćenje @Clean with Bek koja je objasnila i zašto ga uvijek treba staviti direktno u bubanj.

"Šokirana sam koliko ljudi ovo nije znalo!”, otkrila je u videu i pokazala ispravni način dodavanja praška, tvrdeći da stavljanje u kadicu začepljuje stroj i može ga s vremenom jako oštetiti.

@cleanwithbekxx Shocked at how many people did not know this🤯 #cleanwithbekxx #cleaninghack #washingmachine #cleantok #fyp #lifehack ♬ original sound - CleanwithbekXx

Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga!

1/8

- Prašak stavite u bubanj skupa s odjećom koja će onda duže ostati svježa i ljepše mirisati - rekla je.

'Kadica' koja ponekad zna ostati puna praška dizajnirana je i za prašak i za tekući deterdžent pa ne biste trebali imati problem s njenim korištenjem. Ipak, neki se praškovi u njoj dobro ne otope, a njih je prema stranici White Goods Help dobro direktno ubaciti i bubanj.

- Prašak se može čak i 'zarobiti u tkanini veša što će spriječiti pravilni rad perilice ali i potencijalno uzrokovati kvar - piše web stranica.

Štoviše, kako prenosi The Sun, mnogi proizvođači deterdženta u prašku na svojim stranicama ističu da se prašak može nanositi i direktno u bubanj, sve dok je u mrežastoj vrećici koja će mu pomoći da se brže otapa. 

Ova mjesta mnogi zaborave očistiti, a puna su bakterija!

Komentara 2

MI
miki17
15:45 11.05.2022.

Pogresno smo prali ves, pogresno gulili jabuku, pogresno pili vodu, pa ima li ista a da ne treba tutorijal? Da ne disemo pogresno?

MO
modovisisajteMaraschino
13:52 17.05.2022.

A koliko ona pere? 2 gaćice i majicu? Naravno da joj to izgleda super.Ajde to probaj napraviti kad staviš punu mašinu veša i onda pogledaj da li ima efekta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije