Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuni promašaj

Naručila je haljinu preko interneta, a ono što je stiglo u paketu nije nimalo sličilo modelu s fotografije: 'Ovo je strašno'

TikTok
26.05.2021.
u 13:30

Otkako je objavila video, prikupio je više od 7 milijuna pregleda i 500 tisuća lajkova, a mnoge je nasmijala njezina situacija

Kupnja preko interneta može biti pravi blagoslov ili prokletstvo, pogotovo kada se radi o naručivanju odjeće. Tako je jedna djevojka ostala u šoku nakon što je prijateljica njezine sestre kupila haljinu putem jednog web shopa jer ono što je došlo nije nimalo sličilo modelu s fotografije, kako piše Mirror.

Natalie Tyson na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako je haljina izgledala na web stranici te kako je izgledala kada je stigla u pošti. 

– Prijateljica moje sestre naručila je haljinu preko interneta i… Samo pogledajte – rekla je u videu te pokazala kako je haljina zapravo trebala izgledati.

Foto: TikTok

Haljina, koja se prodavala po cijeni od 33 dolara, odnosno oko 180 kuna, imala je visoki prorez na jednoj strani koji otkriva bedro, kao i nabore na strani i steznik. Međutim, haljina koju je dobila bila je od potpuno drukčijeg materijala, nedostajao je steznik, a rukavi su bili puno dulji nego što je potrebno.

Foto: TikTok

Otkako je objavila video, prikupio je više od 7 milijuna pregleda i 500 tisuća lajkova, a mnoge je nasmijao ovaj promašaj. “Ne mogu, to su zapravo nečiji zastori”, našalila se jedna korisnica, dok je druga dodala: “Izgleda kao plahta za krevet! Puno je gore nego što sam zamišljala.”

@nat.tyson

IM CRYINGGGG #fyp

♬ original sound - Madeline

Naručila bodi s popularne stranice i dočekalo je prljavo iznenađenje:

1/2

Komentara 3

DU
Deleted user
16:42 26.05.2021.

Prva varijanta vulgarna, ne znam tko bi to nosio, druga bezvezna.

MO
montello
15:26 26.05.2021.

Da pogledaj onda vrati a ne kupi plati razocaraj se

KA
kabul
14:58 26.05.2021.

Hahahhahahahahahhaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije