Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjeti

Najbolje vrijeme za kupnju cipela je popodne, a za namirnice srijeda

cipele
Reuters
26.01.2010.
u 09:03

Za kupnju automobila odlučite se posljednjeg radnog dana u mjesecu ili tromjesečju, kada su prodavači automobila očajni i nude posebne akcije kako bi i sami zaradili svoj bonus zbog prodanog auta.

Kada kupiti cipele, kuću ili automobil? Kada rezervirati let, stol u restoranu ili kada otići na depilaciju voskom...Za sve što radite u životu postoji pravo vrijeme, barem ako se pita stručnjake. Donosimo nekoliko savjeta u koje vrijeme što napraviti. 

Po namirnice u srijedu 

Cipele je najbolje kupovati u kasno poslijepodne, kaže doktor Mike O’Neill, jer tada su noge natečene od hodanja i nema šanse da kupite premale cipele. Za kupnju automobila odlučite se posljednjeg radnog dana u mjesecu ili tromjesečju kada su prodavači automobila očajni i nude posebne akcije kako bi i sami zaradili svoj bonus zbog prodanog auta. 

Kupovinu namirnica najbolje je obaviti u srijedu jer je tada najmanja gužva i potrošit ćete dvostruko manje vremena nego neki drugi dan u tjednu. Subotom je najveća gužva u trgovačkim lancima, a nedjelja je poprilično napeta upravo zbog skraćenog radnog vremena. 

Najjeftiniji letovi nude se u utorkom i četvrtkom i to jako rano ujutro ili kasno navečer, smatraju na portalu cheapflightsfinder.com. Ako većinom letite vikendom, probajte rezervirati let od subote do ponedjeljka, umjesto od petka do nedjelje. 

Što se tiče vježbanja, u idealnom svijetu najbolje bi bilo da vježbate popodne ili predvečer. Tada je tijelo najfleksibilnije, a vaša pozornost i tonus mišića je na vrhuncu. Dogovoriti termin kod liječnika najbolje je poslijepodne jer ujutro (osobito ponedjeljkom) liječnici su zatrpani pacijentima koji dolaze na hitan pregled. 

Na depilaciju nogu ujutro 

Depilaciju nogu voskom najbolje je obaviti prijepodne, odnosno ujutro, smatra doktor Jim Waterhouse, jer noću tijelo opušta prirodne opijate u krvne žile, pa ste ujutro manje osjetljivi na bol. Idelano vrijeme za odlazak u krevet je 22 sata, a još važnije je držati se rutine. Najbolje vrijeme da se naspavate je između 23 i 7 sati ujutro.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije