Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
resort kolekcija

Modna priča koja zove na skok u kristalno bistro plavo more

Hippy Garden
Foto: Promo
1/5
10.06.2014.
u 11:27

Hippy Garden predstavio "Resort Collection" u Falkensteiner hotelu & Spa Iadera

Linije Hippy Gardena čije kolekcije potpisuje modna dizajnerica Đurdđica Vorkapić tako su se lijepo uklopile u prirodne ljepote Punta Skale gdje se smjestio Falkensteiner Hotel & Spa Iadera da biste odmah poželjeli uskočiti u nijanse bijele i plave.

Riječ je o “New resort collection” koju čin elepršavi, eterični i prozračni ljetni komadi.

Foto: Promo

Za vrhunski lifestyle dizajn pobrinuli su se svjetski priznati arhitekti Boris Podrecca i Mattheo Thun koji su inspirirani dubokim plavetnilom Jadrana ujedinili jasne, suzdržane linije s mediteranskim bojama, stvarajući elegantno ozračje i otmjen ambijent.

>>Evo kako biti lijepa i osjećati se svježe na plus 30

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije