Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prozvali je otrcanom

Mladenku osudili zbog jednog poteza prije vjenčanja, a ona se pravda: 'Sada mi je posljednja mi je prilika da se zabavim'

shutterstock
27.07.2021.
u 11:27

Mnogi su ostali šokirani i ogorčeni ponašanjem ove mladenke.

Mnoge buduće mladenke koje organiziraju djevojačku zabavu žele da svi znaju da je ista u tijeku, pogotovo ako slave u baru ili restoranu jer se nerijetko događa da ih konobari ili drugi gosti tada časte pićem. Ipak, trebate pustiti da drugi to sami ponude ako žele, ali jedna mladenka smatrala je kako je čašćenje obavezan dio, a zbog svog zahtjeva osuđena je na društvenim mrežama, piše The Sun.

Objavivši sve na Redditovom forumu Wedding Shaming, jedna korisnica objavila je fotografiju automobila u kojem su se vozile gošće zabave. Na stražnjem staklu automobila pisalo je: “Posljednja zabava prije prstena. Kupite mladenki piće. Hvala!” Uz ovaj natpis, stajao je i mladenkin Venmo račun koji omogućava ljudima da novac prenose putem aplikacije.

Čak 31% mladih doživjelo je cyberbullying, dio i od kolega:

1/1

Foto: Reddit

Mnogi korisnici ostali su šokirani i ogorčeni ponašanjem ove mladenke. “Ovo je užasno! Kako može moliti za piće i još tražiti zadnju zabavu prije braka”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Vidjela sam ovo već nekoliko puta, veoma otrcano.”

Brojne ceste u Londonu poplavljene, pogođene i bolnice: "Nikada nisam vidio nešto slično"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije