Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Završila sam s muškarcima'

Djevojka povrijeđena: 'Pojavio se na prvom spoju, vidio me i odjurio u automobilu'

samanthaleanne999/TikTok
26.07.2021.
u 12:26

Kaže da se osjeća razočarano i poniženo.

Prvi spoj rijetko prođe bez treme, pogotovo kada izlazite s osobom koju baš ne poznajete, a najgori dio je definitivno onaj prvi susret. Tu teoriju potvrdila je i djevojka Samantha koja je s pratiteljima na TikToku podijelila priču o najgorem spoju u životu koju ju je doveo do toga da ''završi s muškarcima zauvijek''.

Ona i muškarac kojeg nije htjela imenovati dogovorili su se tjedan dana unaprijed da izađu na spoj, na kuglanje, a on ju je trebao pokupiti automobilom, prenosi The Sun.

Spremila se i čekala ga nekoliko minuta jer je kasnio. Kada je stigao, Samantha je htjela ući u automobil, a on je samo nagazio na gas i odjurio!

Stajala je prvo tako ukopana u mjestu ne znajući je li riječ o glupoj šali ili je muškarac zaista odlučio otići bez nekog objašnjenja. Nije se vratio, nije je kontaktirao, ostavio ju je, kako kaže, jadnu i poniženu.

@samanthaleanne999

Is it just me that suffers? How embarrassing. But putting it out there anyway.##embarrased##datingfails##feelshit##whatishappening##whatiswrongwithme##fail

♬ Get You The Moon - Kina

Samanthu su podržali korisnici TikToka. "Curo, predivna si i inteligentna. Njegov gubitak, ne odustaj od spojeva", napisao je netko.

Djevojci poslao poruku preko Tindera pa je pitao: Ti si ova debela?

1/1

Komentara 26

WA
wannabenovinari
12:43 26.07.2021.

Po čemu se vidi da je predivna i inteligentna? Kakav lažan komentar.

Avatar neugodan
neugodan
12:53 26.07.2021.

Jesi li imala prave slike na profilu?

Avatar Point_of_view
Point_of_view
12:54 26.07.2021.

Očekivao sam više pozitivnih komentara, recimo ovako: izdrži draga! prelijepa si! nije te vrijedan! izgledaš super! on, gad, ne zna što je propustio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije