Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sklonište u Liču

Mješancu labradora Noi ostalo još samo pet dana života

Noa (1)
Foto: Iz albuma udruga
1/3
14.02.2012.
u 20:29

U Skloništu za životinje Veterinarske stanice u Liču rok za udomljenje je 60 dana, a Noi on uskoro ističe

Žutog mješanca labradora Nou njegovi vlasnici odbacili su kad je ostario. U dvanaestoj godini života našao se na ulici, a ubrzo je završio u skloništu Veterinarske stanice Rijeka u Liču. Tamo je Noa proveo i protekle hladne zimske dane, a njegovim starim kostima najviše je odgovaralo izležavanje na toplim dekicama u boksu. 

Ističe mu rok

No, njegovo vrijeme pomalo ističe, jer u skloništu je rok za udomljenje 60 dana. A Noi je ostalo još samo pet dana do tog roka. Do sada mu volonteri nisu uspjeli pronaći novi dom, a ne uspiju li to u ovom kratkom roku, Noa bi mogao krenuti iza duge. Volonteri Udruge Lunjo i maza i delnički volonteri, koji se brinu o udomljavanju pasa iz Liča, strahuju i pozivaju u pomoć. Daju sve od sebe ne bi li Noi spasili život, no rješenje za sada nemaju. Kažu, iako slabo čuje, a ni vid mu nije najbolji, Noa je zavrijedio da proživi svoje staračke dane.

Malo zahtjeva

Za njega ne traže puno, bili bi zadovoljni i s malo mjesta u nečijem dvorištu i kućicom u koju će se sakriti da mu ne bude zima. Noi ne trebaju ni duge šetnje, dovoljna mu je zdjelica hrane, voda i topla ruka koja će ga pomaziti. Volonteri očekuju bilo kakvu pomoć, a možete ih nazvati na telefone 098/817-831, 095/562-00-22 i 091/572-28-30

Komentara 16

SA
sala
20:48 14.02.2012.

sram i stid vas moze bit kakva ste vi zastita za zivotinje,a jadnom psu brojite dane zivota,stoko jedna nesocijalizirana,gamadi ste sve udruge, a o DUMOVCU da ne govorim.

Avatar emilsali
emilsali
21:22 14.02.2012.

Drustvo za zastitu zivotinja Gomila gotovana i polugotovana koji nikad u zivotu nista nisu radili nego su krcali tudju muku posedovanjem vise hobija kao sto su paraglajding,planinarenje,golf,pecanje sabljarke itd. Nakon zasicenja i duzeg niza godina dzabalebarenja odlucuju da se baveve necim ozbiljnim i naprave nesto od svog budjavog zivota bez drazi i smisla, zaboravljajuci pritom da su u periodu krcanja pojeli vise mesa nego deset normalnih ljudi za isto vreme,a njihova keva nosi bundu od nerca i sal od lisice,BMW koji voze ima kozu,cizme patike i cipele od najskuplje koze,pse u domovima za nezbrinute hrane zdravim mesom koje moze da jede i covek. E pa pun mi je kc urbanog filozofiranja!

JA
jamanuša
21:28 14.02.2012.

da barem toliko života živio burdUŠ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije