Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE VIDI U ČEMU JE PROBLEM

Mama pokazala kako čisti sinovu sobu, a ljudi ju kritizirali: ‘Razmažen je, neka to sam radi!’

Tik Tok
22.09.2022.
u 16:30

Kaye Marie objavila je video u pokušaju da pokaže svoje vještine čišćenja i inspirira druge da samo očiste svoje domove, no ubrzo je odjeljak za komentare bio preplavljen raznim kritikama i osudama drugih roditelja

Jedna majka koja često dijeli savjete i trikove za čišćenje, nedavno je podijelila svoju rutinu čišćenja, koja uključuje i pospremanje spavaće sobe njezina 12-godišnjeg sina. Podijelivši video na svom Tik Tok profilu, dobila je tisuće i tisuće komentara o tome kako joj je sin razmažen i kako je to nešto što bi on s toliko godina trebao raditi sam, piše The Sun.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

Kaye Marie objavila je video u pokušaju da pokaže svoje vještine čišćenja i inspirira druge da samo očiste svoje domove. Rekla je da sobu treba dobro očistiti nakon ljetnih praznika, pa je prionula na posao mijenjanja posteljine, pa čak i pranja madraca. Osim toga, iz sinove ladice je izvadila sve kako bi počistila i bolje organizirala stvari. Zatim je i bacila nešto smeća koje je njezin sin držao u ladicama i na radnom stolu. 

- Bacila sam puno toga što mu nije trebalo i to bez njegovog dopuštenja jer sam mu ja to i kupila - rekla je majka. 

Nakon još malo čišćenja i uređenja soba je bila besprijekorna, ali korisnici su bili zbunjeni činjenicom što je uopće pospremala njegovu sobu. 

- Vaše dijete ima 12 godina i njegova mama ne bi trebala umjesto njega čistiti sobu. Mora se naučiti odgovornosti - napisala je jedna korisnica. 

- Meni to baš i nije normalno, moja djeca su u tim godinama sve sama radila. Ovako će postati razmažen - dodala je druga. 

 

@kayemarieboutique Bedroom re set, draft !! School got cancelled until today! 😳 #cleaningtiktok #cleantok #cleaninghacks #fyp #foryoupage ♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

Kaye je odgovorila na te komentare, objasnivši da ne želi svog sina tjerati na neke teške zadatke kao što je, primjerice, dizanje madraca. Rekla je i da, iako je pospremila njegovu sobu prije škole, to ne znači da on ne radi ništa. Tvrdi da sam posprema krevet, prazni kantu za smeće i briše prašinu po sobi. Korisnike koji su ju kritizirali nazvala je ljubomornima i bezobraznima, te je dodala da joj nije jasno zašto im je toliki problem što ona čisti sinovu sobu, a neki od korisnika su se i složili s njom,

- Moja djeca također rade kućne poslove koji su primjereni njihovoj dobi jer su samo djeca, dok ja također radim ovakve stvari - dodala je jedna korisnica. 

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije