Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
‘Ovo nam je za par dana’

Mama desetero djece pokazala kako izgleda jelovnik velike obitelji, pa šokirala ljude

TikTok/danamarie017
12.11.2021.
u 10:30

"Ovog tjedna nisam trebala puno toga, pa sam obavila malu kupovinu", napisala je.

Dana Stockman i njezin suprug imaju desetero djece, a svakodnevno dijele život velike obitelji na društvenim mrežama. Nedavno su ih pratitelji pitali kako izgleda kupovina namirnica i koliko hrane im je potrebno, a kada su pokazali količinu s kojom su stigli iz trgovine, ljudi su se šokirali.

U video objavi s TikToka vide se razne žitarice, nekoliko boca mlijeka, puno narezaka i sireva, voća, povrća... A Dana je sve ostavila u čudu kada je rekla da im je to dovoljno za svega četiri dana.

"Ovog tjedna nisam trebala puno toga, pa sam obavila malu kupovinu", napisala je i dodala da se na snimci ne vidi smrznuta hrana jer ju ovoga puta nije kupila, kao ni meso jer ga kupuje svježeg u mesnici.

Mnogi su komentirali da im nije jasno gdje pohrane toliku količinu namirnica i kako im se da sve to raspremati jednom kada dođu iz trgovine. Pitali su i koliko je novaca potrebno za sve to, a Dana je samo kratko i jasno odgovorila - previše. 

@danamarie017 Reply to @teddythegoldenretrieverx #foodshopping #bigfamily #foryoupage ♬ LITTLE MO' BETTA - David Davis

 U jednoj od objava pokazala je i kako izgleda klasični doručak ove velike obitelji - jaja, slanina, kobasice, grah, tost... "Mogu li doći na doručak kod vas?", našalio se netko od korisnika.

Diana je otkrila i da joj je potrebno oko 40 minuta za pripremu obroka, prenosi Daily Star.

@danamarie017 #fry #food #familybreakfast #foryoupage ♬ Obsessed With You - Central Cee

Svako jutro budi se u 4 i 30 kako bi svome suprugu napravila doručak

1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije