Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šali se s ružnim komentarima

Majka ima jedanaestero djece s osam različitih očeva i zbog toga često trpi uvrede: ‘Nije me briga što ljudi misle’

Tik Tok
01.11.2022.
u 20:17

Rekla je kako se svi odlično slažu, te da to znači da se njezina djeca uvijek mogu nekome obratiti ako jedan od očeva ode ili umre

Jedna žena nedavno je na Tik Tok počela dokumentirati svoj život sa svojih jedanaestero djece, no ubrzo je naišla na brojne osude i kritike. Naime, njezina djeca imaju osam različitih očeva zbog čega često trpi ružne komentare, a kako joj je dosadilo uvijek iznova objašnjavati svoju situaciju, podijelila je nekoliko videa u kojima je ispričala sve, piše Mirror.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Rekla je kako se svi odlično slažu, te da to znači da se njezina djeca uvijek mogu nekome obratiti ako ih jedan od očeva napusti ili umre. Majka je tada odgovorila zbunjenim gledateljima i našalila se da ne planira stati jer neće biti sretna sa samo 11 djece. 

- Želim imati još 19, samo da mogu zaokružiti na 30. Šalu na stranu, nije me briga što drugi misle - rekla je.

 

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi🍭

 

No, imati veći broj djece također zna biti teško jer ju muškarci često osuđuju i govore da ju nikada ne bi ženili. Rekla je kako je upravo to također jedan od razloga što ima djecu s više različitih muškaraca. Neki korisnici Tik Toka optužili su ju da je zatrudnjela samo kako bi dobila financijsku potporu od države, ali ona im je odgovorila kako je to daleko od istine, te da su samo zli. 

 

@phieudoraa

🥹🤭🙌🏻💕They are literally my world. 🌏💐

♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

 

Kao odgovor na zločeste komentare koji su se koncentrirali samo na njezin broj partnera, našalila se i da očeve za svoju djecu traži preko interneta. Mnogi korisnici u komentarima su pisali svoja mišljenja, a nisu sva bila pozitivna. 

- Jadna djeca, to je baš tužno - napisao je jedan korisnik.

- U redu je da ne funkcionira s jednim muškarcem, pa i s drugim, ali nakon trećega je zaista previše - komentirao je drugi.

Međutim, bilo je i onih koji su ju branili i podržali, ali i onih sa sličnom životnom situacijom. "Moja mama je imala devetero djece od devet različitih očeva. Samo kažemo da je bila zaljubljena devet puta."

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'  

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:49 01.11.2022.

Već iz kratkih tik-tok uradaka, jasno je da djevojku krasi iznimna inteligencija.

Avatar Milisav_Gabo
Milisav_Gabo
23:46 01.11.2022.

Svaka bi ju majka poželjela za snahu...

PH
Petarstijena-HR
21:21 01.11.2022.

Užas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije