Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamalo ubojstvo

Ljubomorna supruga Tigeru Woodsu palicom za golf razbila čeljust i zube

Tiger Woods
Reuters
30.12.2009.
u 12:26

Čeličnom palicom Elin je Tigera udarila posred lica, smrskala mu dio čeljusti i razbila nekoliko zuba. Golfer je pobjegao iz kuće, a supruga za njim. Nekoliko puta palicom je udarila i po luksuznom automobilu razbivši prednje staklo.

Ako je vjerovati američkom žutom tisku, za posjekotine i masnice koje je nakon prometne nesreće Tiger Woods imao na licu odgovorna je njegova supruga Elin. Tiger i Elin su se posvađali, a ona ga je nekoliko puta udarila čeličnom golferskom palicom. Razlog eksplozije ljubomore njegove supruge bile su SMS-poruke konobarice Rachel Uchitel koje je Elin našla na suprugovu mobitelu.

Mediji navode kako ga je palicom za gol udarila posred lica, smrskala mu dio čeljusti i razbila nekoliko zuba. Golfer je pobjegao iz kuće, a supruga je krenula za njim. Nekoliko je puta udarila čeličnom palicom i po luksuznom automobilu razbivši prednje staklo. Tiger je stisnuo gas, krenuo i zaletio se prvo u hidrant, a onda u drvo. Policiju je pozvala i u pomoć mu priskočila - supruga. Policija tvrdi da su očevici dali izjave prema kojima je Tiger imao posjekotine i masnice na licu, ali nitko nije sumnjao da je za to odgovorna ljubomorna supruga.


Ključne riječi

Komentara 3

BO
bomba
12:48 30.12.2009.

U životu te najviše može zafrkavati Šaraf i žena!

RI
rina
13:35 30.12.2009.

ELIN. Bas dobro to mu i treba.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:37 30.12.2009.

Eto, i sad se ti kurvaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije