Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznajte ih

Ljubav je slijepa, zato pazite na ove znakove koji će otkriti da izlazite - s krivim!

ljubav
Foto: Thinkstock
1/2
11.05.2014.
u 12:45

Vama je očajnički potrebna pažnja drugih muškaraca samo da biste pobjegli od sebe i svojih misli i vrlo lako vam se može dogoditi da stvarno pretjerate s izlascima.

Ako ste od onih što se stalno viđaju s različitim muškarcima, vjerojatno vjerujete da je bolje i to, nego da ne radite ništa po tom pitanju. Možete čak i pomisliti da gubite vrijeme ako ne izlazite dovoljno. Ako je tako, možda imate problem.

1. Sastanci radi sastanaka

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Ako je ovo vaš slučaj, vi izlazite s pogrešnim muškarcima. Provodite dragocjeno vrijeme s osobama s kojima nemate ništa zajedničko. Ako izlazite s puno različitih muškaraca, možete ostati slomljenog srca, jer vrlo lako možete se zaljubiti u nekog samo zato što se tu našao, a ustvari nije za vas. Trošite i dragocjenu energiju na veze koje su osuđene na propast.

2. Bojite se da ćete ostati sami

Strah od usamljenosti predstavlja dobru motivaciju da izlazite često s muškarcima. Ako ne savladate strah, to vam može uništiti ljubavni život. Vama je očajnički potrebna pažnja drugih muškaraca samo da biste pobjegli od sebe i svojih misli i vrlo lako vam se može dogoditi da stvarno pretjerate s izlascima.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

3. Shvaćate izlaske s muškarcima kao posao

Jeste li u jednom danu dogovorili sastanke s trojicom različitih muškaraca? Oni će primijetiti u jednom trenutku da im ne posvećujete punu pažnju. Kako i ne bi? Dok ste na prvom sastanku, razmišljate o drugom, a kod trećeg ćete već pogubiti sve konce. Naš mozak ne funkcionira tako. Potrebno je pažnje i vremena kako biste proveli kvalitetno vrijeme s nekom osobom. Vaša viđanja s različitim muškarcima izgledat će kao poslovni sastanci, ako ih dogovorite previše.

Svakako, ne možete očekivati da će vam gospodin “Pravi” sam pokucati na vrata. Ali, mora postojati balans. To nije igra brojki i kvaliteta mora odnijeti pobjedu nad kvantitetom. Nemojte se bojati usporiti. Dajte sebi više vremena i pažljivo birajte s kime izlazite.

>>Bila je to ljubav vašeg života, a onda je uslijedio- kraj! Mogu li bivši ljubavnici ostati prijatelji?

>>Muškarci ipak ne žele znati sve o svojim ženama. Žene, ovo trebate 'skrivati'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije