Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vječno pitanje

Bila je to ljubav vašeg života, a onda je uslijedio- kraj! Mogu li bivši ljubavnici ostati prijatelji?

Par
Foto: Thinkstock
05.05.2014.
u 08:05

Nakon prekida veze jedan od partnera teže se hvata u koštac s nastalom situacijom i teže ide dalje. No, nije rijetko da bivši ljubavnici, partneri nakon nekog vremena budu prijatelji.

Jedno razdoblje vašeg života bili ste sve na svijetu jedno drugom.

Dijelili ste sve, najdublje tajne, sreću ljubav...A onda je nešto krenulo po krivu i osoba s kojom ste dijelili dane sada više nije kraj vas. Nakon prekida veze jedan od partnera teže se hvata u koštac s nastalom situacijom i teže ide dalje. No, nije rijetko da bivši ljubavnici, partneri nakon nekog vremena budu prijatelji.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Hoćete li ostati "dobri" i nakon prekida veze ovisi o tome kakvu ste vezu imali i kako ste se rastali. Ako ste imali strastvenu vezu koja je okončana na ružan način, teško ćete ostati prijatelji nakon toga, a možda je i bolje tako. Prekinuli ste s razlogom i vjerojatno je bolje da je ta osoba sada dalje od vas.

Međutim, u slučajevima kada ste nakon veze ostali u okruženju sa zajedničkim prijateljima, gotovo je nemoguće ostati odsječen potpuno od bivšeg partnera i prijašnjeg života. Ako ste prije veze bili poslovni kolege, vjerojatno neće mijenjati posao samo da biste se udaljili od bivšeg partnera.

Ako želite ostati u dobrim odnosima i nakon prekida veze, ključno je ne tražiti nastavak odnosa odmah nakon prekida. Strasti se moraju slegnuti, morate se pomiriti s novom situacijom i biti sigurni da možete gledati vašeg bivšeg partnera s nekim novom ljubavi.

Foto: Thinklstock

Foto: Thinkstock

Hoće li bivši ljubavnici ostati prijatelji nakon prekida teško je staviti u okvire "crno- bijelo". Postoji mnogo čimbenika koji utječu na to, a ako vi to zaista želite onda se prema bivšoj ljubavi i ponašajte kao prijatelj. Zaboravite da ste u prošlosti izmjenjivali mnogo više od prijateljskih savjeta.

>>Žene otkrivaju: Ovo su najbolji ljubavnici na svijetu

>>Jesmo li monogamni? Nekada je bilo – imaš jedan auto i jednu ženu, danas to ne vrijedi

Komentara 3

VI
virtuozo
09:22 05.05.2014.

Prijateljstvo najčešće traži osoba koja je inicirala prekid, budući s tim ne gubi ništa a ipak si ostavlja nekakvu odstupnicu u životu po logici-neka ga , može nekad zatrebati

VI
virtuozo
09:18 05.05.2014.

Prijatelji, heh kada ti osoba kojoj si vjerovao više nego rođenom bratu napravi sranje i ode sa drugim naravno da tu nemože biti prijateljstva.Prijatelji eventualno mogu ostati osobe koje su bile u nekoj površnoj vezi ili braku gdje je svako radio šta hoće i švrljao sa strane. Kod takvog prekida jedino niko nije povrijeđen. Takve veze (brakovi) su mahom kod estradnjaka ili poznatih osoba. Nakon prekida oboje nemaju problema u pronalasku drugog partnera pa nema ni toliko gorčine. Valja naglasiti da su danas žene puno više u situaciji da varaju muške, jer zbog politike naših nesretnih vladajućih garnitura kroz zadnjih 25 godina iselilo se na stotine tisuća djevojaka u inozemstvo i mahom se poudale tamo ili na neki drugi način zbližile sa strancima. Zbog toga imamo parsto tisuća neoženjenih mladića u HR stoga je na djevojke koje su ostale ovdje veliki pritisak, tj svi im se nabacuju

IM
Immanuell
12:49 07.05.2014.

To ima samo u američkoj pseudodramaturgiji. Njihovi filmovi obiluju time, slutim da je to samo na filmovima. Život je ipak nešto sasvim drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije