Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malo privatnosti

Muškarci ipak ne žele znati sve o svojim ženama. Žene, ovo trebate 'skrivati'

žena
Foto: Thinkstock
1/3
10.05.2014.
u 12:18

Ako se ne ustručavate obavljati tretmane uljepšavanja (uključujući i depilaciju) pred svojim partnerom, znajte da je to jedna od najvećih pogrešaka koju možete napraviti

Ako ste tip žene koja sve rituale uljepšavanja – od istiskivanja mitesera pa sve do depilacije – radi pred svojim partnerom, vrijeme je da zaboravite na tu „naviku“.

Ako se ne ustručavate obavljati tretmane uljepšavanja (uključujući i depilaciju) pred svojim partnerom, znajte da je to jedna od najvećih pogrešaka koju možete napraviti, barem tako tvrde stručnjaci za veze. Sasvim je normalno da strast koju ste osjećali na početku veze s vremenom utihne, a uljepšavanje pred njegovim očima neće vam baš puno pomoći.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Štoviše, on će početi gledati na vas kao na prijatelja s kojim dijeli životni prostor, a ne kao seksualnog partnera. Dakle, obavezno zatvorite vrata kupaonice kad se depilirate, čupkate dlačice na čudnim mjestima na tijelu, istiskujete akne ili mitesere – jer tako ćete vratiti tajanstvenost u vaš ljubavni život.

Uostalom, neka misli da ste prirodno lijepi i savršeni!

>>Žene, kvocate li često? Nemojte, muškarce to doslovno može - ubiti!

Komentara 2

ŠV
Švrćko
15:16 11.05.2014.

Pa koja bi se normalan žena depilirala pred uškarcem????

ŠV
Švrćko
15:16 11.05.2014.

muškarcem*

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije