Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTOGRAFIJE POTVRDILE NOVU LJUBAV

Lana Jurčević u zagrljaju 18-godišnjeg dečka Jana Jerića

lana
D.Puklavec/24 sata
23.09.2009.
u 08:59

Srednjoškolac s kojim je apsolventica novinarstva započela romansu prije nekoliko mjeseci sin je poznatoga zagrebačkog galerista Ive Jerića i bivše manekenke Božene.

Iako je do prije dva mjeseca govorila da si priželjkuje starijeg dečka, pjevačica Lana Jurčević sreću je ipak pronašla u mlađem, maturantu Janu Jeriću. A da je to uistinu tako, potvrdile su fotografije objavljene u časopisu Story na kojima je zaljubljeni par uhvaćen u romantičnoj večernjoj šetnji.

Srednjoškolac s kojim je apsolventica novinarstva započela romansu prije nekoliko mjeseci sin je poznatoga zagrebačkog galerista Ive Jerića i bivše manekenke Božene.

Svakoga dana nakon što izvrši svoje maturantske obveze, 18-godišnji Jan svoje slobodno vrijeme posvećuje druženju sa šest godina starijom djevojkom. Tako je bilo i prošlog vikenda, kada se nisu razdvajali jedan od drugoga. Čim se oglasilo školsko zvono koje je označilo kraj nastave još jednog petka, mladi se Jan, koji obično s društvom ispija kave u popularnim zagrebačkim kafićima Maraschinu ili Ham Hamu, zaputio prema naselju Dobri dol gdje stanuje 24-godišnja pjevačka zvijezda, piše Story.

Čini se da je ova ljubav od samog početka postavljena na prave temelje jer iako par još ne živi zajedno, prema pričama Laninih prijateljica ima skladan odnos na kojem bi im mnogi mogli pozavidjeti.

Ključne riječi

Komentara 3

DO
doktorica
10:22 23.09.2009.

Nikoga ne čudi kad je obrnuto,kad gerijatrija hoda sa mlađahnim curama.

LU
Lujo123
09:17 23.09.2009.

\"Čini se da je ova ljubav od samog početka postavljena na prave temelje\" - ovo može napisati samo idiot!

Avatar babas
babas
22:05 29.11.2011.

Lana već duže hoda sa Janom,on ju je uhvatio sa 17 godina,ili ona njega kako hoćete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije