Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte

Otkrila odličan trik: Evo kako će posteljina izgledati uredno i čisto – bez peglanja

shutterstock
03.11.2020.
u 09:30

Video u kojem je pokazala trik pogledan je više od 260 tisuća puta te je oduševio mnoge.

Peglanje često zna trajati satima te prouzročiti brojne probleme, poput bolova u vratu i kralježnici. Ne bi li bilo odlično da postoji način da izbjegnemo peglanje, čak i ako se to odnosi samo na posteljinu?

Majka poznata kao Mama Mila na TikTok-u objavila je video u kojem je pokazala kako uz pomoć samo malo vode njezina posteljina bude uredna, čista – i kako nema potrebe za peglanjem jer se neće zgužvati.

@mama_mila_

Love a no-ironing hack ☁️ ##cleaninghack ##bedroomcheck ##cleaningmotivation ##freshsheets

♬ original sound - ocean_magazine

Na krevet je stavila neispeglanu i zgužvanu posteljinu te ju je lagano prskala vodom tijekom slaganja. Ostavila ju je da se osuši na zraku – i to je to, posteljina je uredna!

Video je pogledan više od 260 tisuća puta te je oduševio mnoge. – Ajme! Odmah ću ovo isprobati – samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Soda bikarbona može učiniti 'čuda' no nemojte je koristiti za ovo...

1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije