Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Koji je tvoj tip? Moderan, klasičan ili jednostavan?

Uređaji iz Gorenja
Foto: Promo
1/7
24.11.2018.
u 08:00

Upotpunite svoju kuhinju dizajnerskim linijama uređaja iz Gorenja

Svatko od nas ima svoj ukus, sviđaju nam se različite stvari, drugačije vidimo svijet oko sebe. Jednako tako, svatko od nas ima drugačiju viziju svog doma i način kako bi želio urediti prostor u kojem živi.

U skladu s tim, Gorenje je svojim korisnicima, kroz nekoliko različitih dizajnerskih linija, pokušalo približiti kuhinjske uređaje, kako bi mogli svoj dom opremiti po svom. Kako bi se u svaku kuhinju uklopili uređaji koji nam olakšavaju kućanske poslove ali i donose pregršt radosti i užitaka u kuhinji, tu su različite dizajnerske linije uređaja koje prikazuju odraz pojedinca koji ih koristi. Ovisno o tome jeste li moderan, klasičan ili jednostavan tip, pročitajte opis i odaberite liniju za sebe!

Foto: Promo

Gorenje by Ora Ïto
Poput mađioničara koji stvara iluziju uz pomoć svojih trikova, i vi možete flambirati kao od šale. Sve je moguće uz novu Ora Ïto kolekciju kuhinjskih uređaja. Jednostavni i intuitivni, sadrže najsuvremenija tehnološka rješenja. Povrh svega, impresivan dizajn stvara zapanjujući efekt u vašoj kuhinji, bilo da odaberete bijelu ili crnu kolekciju. Osjetite ih. Dodirnite ih. Uživajte u njihovom bezvremenskom dizajnu.

Foto: Promo

Classico collection
Kuhinja je srce svakog doma i mjesto ispunjeno životnom strašću. Ona je mjesto gdje stvaramo slasne i izvorne okuse naših života. Kroz povijest kuhinja je bila mjesto na kojem su se odvijale sve važne stvari. Mirisne arome začina pozivaju vas da iznova oživite kulinarske priče iz prošlosti i stvorite nove. Dobra kuhinja recept je za sladak i strastven život. To je ono što je utjelovljeno u kuhinjskim uređajima kolekcije Gorenje Classico koja dolazi u boji slonovače i mat crnoj – moderna tehnologija u klasičnom ruhu.

Foto: Promo

Simplicity collection
Moja je životna filozofija jednostavna. Za mene je dobro ono što je u skladu s mojim navikama i mogućnostima. Životni prostor oblikujem i uređujem po svom. Odabirem kolekciju uređaja koji uvažavaju moj stil života. Odlično dizajnirane kuhinjske uređaje iz kolekcije Gorenje Simplicity u crnoj i bijeloj boji bez problema mogu uključiti u svoje prostore i s njima zaista živim na svoj način. Jer se oni, zahvaljujući svojim naprednim karakteristikama, prilagođavaju meni, a ne ja njima. Simplicity! Lijepo. Jednostavno. Dostupno.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije