Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Calamity Jane look

Kako Ralph Lauren vidi Divlji zapad

country
Foto: Arhiva VL
1/3
01.02.2011.
u 12:21

Tartan, koža i kaubojke nikada ne izlaze iz mode. Imate li svoj ključni kaubojski komad?

Kaubojke su se vratile na piste! I pritom ne mislimo samo na kaubojske čizme koje od milja tako zovemo, nego na cijeli “jašem konje po svom ranču” styling!

Tartan, neizostavni uzorak kada su u pitanju jahački pothvati, i country stil odnose prvo mjesto na must have popisu za dolazeće proljeće. Predvodnik trenda je američki dizajner Ralph Lauren čija je proljetna kolekcija inspirirana isključivo Divljim zapadom.  Kompletni kaubojski outfit potražite u V Magazinu

Prisutna je i uvijek kontroverzna koža (slobodno odaberite neku zamjenu), ali i zlatni detalji bez kojih Calamity Jane ne može. Najbolja stvar je što se svi ti komadi daju vrlo nenapadno kombinirati sa svime što imate u garderobi, pa će poneki detalj s Divljeg zapada od vas učiniti pravu modnu poznavateljicu!   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije