Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mobitel i trudnoća

Kako mobitel u trudnoći utječe na ponašanje djece

mobitel
Arihv VL-a
09.12.2010.
u 15:35

Počne li se i dijete koristiti mobitelom u ranoj dobi, rizik za problematično ponašanje penje se na čak 50 posto.

Studija američkih znanstvenika pokazala je da djeca trudnica koje su se često koristile mobitelom imaju 30% više problema u ponašanju u sedmoj godini života, piše Daily Mail.

Počne li se i dijete koristiti mobitelom u ranoj dobi, rizik za problematično ponašanje penje se na čak 50 posto. Neki znanstvenici smatraju da to može biti i posljedica životnog stila, no studija na 29.000 djece i njihovih majki upućuje samo na mobitel kao čimbenik koji je utjecao na razlike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije