Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PADA MLADA!

Jedinstvena spačka na vjenčanju Kristy Swanson

11.02.2009.
u 17:12

Glumica čija karijera nikako da je dovede na A-listu Hollywooda Kristy Swanson (originalna "Buffy, ubojica vampira" u filmu iz 1992., prije TV-serije) nakupila je lijep niz uglavnom epizobnih filmskih i TV-uloga, a nakon dugogodišnjeg odbijanja da se razgoliti pred kamerama napravila je totalni obrat i 2002. se bosa do grla slikala za Playboy.

Na kraju se – kao i većina starleta – našla u reality showu. U "Klizanju sa zvijezdama" zaljubila se u svojeg partnera, klizača Lloyda Eislera te se u subotu 7. veljače i udala za njega. Usput je iz čista mira priredila uzvanicima na svadbi itekakav šok.

Mlada u bijeloj vjenčanici pod velom taman je zakoračila na stube da siđe među goste, kad se pred svima poskliznula i uz užasan tresak se survala niz njih. Gosti su se uspaničili, a onda je "mladenka slomljena vrata" ustala i skinula veo – pod kojim je bila profesionalna kaskaderka Heather Burton-Gibson.

- Samo sam pomislila: "No, dobro, pitat ću je," i rekla: "Hoćeš se survati niz stube za mene?", a ona je rekla: "Kvragu, ma učinit ću to" – kaže Kristy Swanson.

"Nesreća" profiesionalne kaskaderke koja sliči na Kristy bila je toliko uvjerljiva da je prevarila i Kristinu majku Rosemary, koja kaže:

- Sjedila sam i pomislila: "Pa, najgore što bi se moglo Kristy dogoditi jest da se skotrlja niz stube," a kad se to zbilja dogodilo, uspaničila sam se.

No panika nije dugo trajala – prava mlada je bez problema kliznula niza stube i izmijenila zavjete sa svojim dragim.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije