Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Je li vrijeme za novi madrac?

Ako ste spremni oprostiti se sa starim madracem, u Hespu možete pronaći najkvalitetnije madrace.
01. travnja 2019. u 09:01 232 prikaza
Hespo
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Koliko dugo imate svoj madrac? Pruža li vam još uvijek udobnost i potporu koja vam je potrebna? Kvalitetan madrac ne predstavlja možda najmanju investiciju, pa su mnogi u iskušenju da zadrže stari madrac što duže. Ali u određenom trenutku, stari madrac potrebno je zamijeniti novim.

Madraci ne dolaze s timerom u sebi koji nas alarmira da je madrac dao svoje. Ne raspadaju se naočigled poput tenisica, pa se lako uvjeriti da je još uvijek dobar.

Hespo | Autor : Promo Foto: Promo

Mnogi ljudi vjeruju da je nedostatak sna glavni krivac za to kako se osjećaju sljedećeg dana, ali mnogi nisu svjesni da se njihova kvaliteta spavanja može itekako poboljšati kupnjom novog madraca. Krevet s pravilnom potporom osigurat će vam da se manje okrećete po noći, manje se budite, manje uznemiravate partnera i manje je vjerojatno da ćete se probuditi osjećajući umor ili bol.

Vrlo često se madrac istroši mnogo prije nego što to primijetite. Zato se preporučuje zamjena madraca svakih 6 do 7 godina. Nakon 6 godina, na madracu smo proveli više od 15.000 sati, svake noći gubimo pola litre tekućine, a godišnje gubimo pola kilograma odumrlih stanica kože! A gdje završi veliki dio toga? Upravo u našim madracima.

Hespo | Autor : Promo Foto: Promo

Ako ste spremni oprostiti se sa starim madracem, u Hespu možete pronaći najkvalitetnije madrace. Hespo - jer dobri dani počinju noću.

hespo.hr

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas