Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi zadovoljstvo

'Imam sjajan seks s bivšim dečkom, ali ne mogu postići orgazam'

shutterstock
13.05.2021.
u 21:50

Bili su u vezi pet godina, a prekinuli su prije dvije godine. On je upoznao drugu, ali ostali su u kontaktu jer imaju sina zajedno

- Imam sjajan seks sa svojim bivšim dečkom, ali ne mogu postići orgazam. To mi se nikad prije nije dogodilo, s njim ili s bilo kojim drugim partnerom, i to me brine - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Bili su u vezi pet godina, a prekinuli su prije dvije godine. On je upoznao drugu, ali ostali su u kontaktu jer imaju sina zajedno. Prije nekoliko mjeseci došao je u posjetu, a navečer su oni završili u krevetu.

Orgazam od 1.8 milijuna dolara: Ovo je najskuplja seksi igračka na svijetu!

1/3

- Znam da je bilo pogrešno, ali nisam si mogla pomoći. Seks je bio sjajan, baš kao nekad, ali nisam mogla doseći orgazam. Sljedeći put kad je došao, opet smo se poseksali i dogodilo se isto. I to se stalno događa. I dalje ga volim pa što nije u redu sa mnom? - pitala je stručnjakinju.

- Vjerojatno vas vaša krivnja sprječava da postignete orgazam. Kažete da znate da ovo nije u redu pa vjerojatno niste opušteni ili se suzdržavate. Mozak je naš najveći spolni organ, pa čak i ako žensko tijelo reagira, um može zaustaviti uživanje u seksu. Možda je to znak da je najbolje zaustaviti ove susrete prije nego što to sazna njegova djevojka ili vaš sin - odgovorila joj je Deidre.

Odlično rješenje za uredno slaganje tenisica koje može svatko napraviti!

Komentara 1

Avatar ivica48
ivica48
08:46 14.05.2021.

Mjenjaj pastuva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije