Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Faks helizim micellar – najsnažnija formula za savršenu čistoću rublja

Faks helizim micellar
Foto: Promo
1/2
21.03.2018.
u 11:17

50 godina omiljeni deterdžent generacija domaćica, Proizvod koji je odredio budućnost Saponije

Kada je prije 50 godina, krenula kampanja s pitanjem 'Gdje je profesor Faks' naše mame i bake nisu mogle ni sanjati da je stvoren brend koji će na ovima prostorima donijeti revoluciju u pranju rublja. Faks helizim je bio prvi deterdžent koji je sadržavao enzime što je osiguralo značajno brže i kvalitetnije pranje rublja. Funkcija enzima u procesu pranja je ubrzavanje uklanjanja nečistoća s rublja te je vrlo brzo postao omiljeni deterdžent generacija domaćica u njihovoj brizi u osiguravanju čistoće i njihovog rublja, a tradicija korištenja se prenosi s majki na kćerke. Faks helizim je imao i širi društveni značaj, jer oslobodio je domaćice mukotrpnog ručnog pranja rublja, pa su više vremena mogle posvetiti obitelji i obvezama izvan kuće. Od te davne 1968. godine do danas iz laboratorija Saponije izašlo je niz formulacija, uvijek s ciljem da nam osiguraju još bolje rezultate pranja rublja, što je i naš život činilo ljepšim i ugodnijim.

Foto: Promo

Vrhunac inovativnosti razvojnih stručnjaka Saponije, koja je tržišni lider već se nalazi na policama vaših dućana. Insprirani beauty segmentom i kozmetičkim tretmanima razvijen je Faks helizim s micellar formulom. Micelarna tehnologija u pranju i njezi domaćinstva prava je inovacija. 24 sata dnevno na sebi imamo odjeću, koja je na kao naša druga koža. Upravo zbog toga odjeći je potreban pravi beauty tretman jednako kao i našoj koži. Micele su mikrostrukture koje se sastoje od tenzida koja otapa masnoću i poput magneta vežu ostatke nečistoća. Djeluju dubinski te je rublje izuzetno čisto i njegovano. Micelarna formulacija ugrađena je u sve varijante Faks helizima – u praškasti deterdžent, gel te u najnoviji, Faks helizim kapsule.

Iznenađenje s novim Faksom je još veće kada osjetite njegov miris na rublju. Naime, miris parfema Molecula No 1 daje ovom deterdžentu još jednu posebnost. Tko ga poznaje zna da se radi o jedinstvenom doživljaju mirisa kojeg svatko doživljava na svoj način, ima svojstvo ponovnog pojavljivanja, a u vama stvara osjećaj kao da želite cijelo tijelo omotati tim mirisnim plaštom. Osim u Faks helizim, micelarna formula i miris Molecula No1 ugrađena je u cijelu liniju najpoznatijih brendova Saponije – Ornel, Nila, Likvi, Arf i Bis tako da je s rođendansko slavlje zaista potpuno.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije