Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadit će vas

Evo što muškarac zaista primijeti na ženi kad prvi put završe u krevetu

seksi žena
Foto: Shutterstock
20.05.2014.
u 18:00

Prema istraživanju britanskog prodavača donjeg rublja Bluebella, žene osim tuširanja i depilacije, rade i manikuru, pedikuru, pažljivo biraju donje rublje...

Prema istraživanju britanskog prodavača donjeg rublja Bluebella, žene osim tuširanja i depilacije, provode cijele tretmane manikure, pedikure, pažljivo biraju donje rublje...

Tu je onda i friziranje, šminkanje... Tako se skupi brojka od šest sati uređivanja prije prvog seksa s novim muškarcem.

Ali, je li sve to uzalud?

Čini se da je, barem prema tome što kažu čitatelji Men's Healtha koji su otkrili što zaista primijete na ženama kada prvi put završe u krevetu.

Samopouzdanje

Koliko ste samopouzdane prije strastvenih zagrljaja i poljubaca, jedna je od prvih stvari koje će muškarac primijetiti kada odjeća sklizne s vas. Muškarac neće primijetiti uraslu dlačicu na bikini zoni ili suhu kožu, ali odmah će primijetiti je li vam neugodno ili prštite od samopouzdanja.

Inicijativa

Foto: pixabay

Foto: Thinsktock

Da, muškarci vole kada žena preuzme inicijativu. Time dobivaju i više prostora i vremena da prouče svoju partnericu. Ako želite ostaviti nezaboravan dojam, budite kreativne.

Oči

Da, osim stražnjice i dojki, muškarci primjećuju i ženske oči. Oči su također među najviše puta spomenutim dijelovima tijela koje muškarci primjećuju prije seksa.

>>Skinite se sa samopouzdanjem i preuzmite stvar u svoje ruke!

>>7 od 10 ispitanika spavalo bi sa šefom za promaknuće ili povišicu

Komentara 18

DI
dinko
18:28 20.05.2014.

žena prvo primjeti veličinu i debljinu novčanika i gdje ga je muškarac odložio!

QW
qwas33333
20:46 20.05.2014.

ja primjetim da nije moja žena.

KO
Kora
21:33 20.05.2014.

Ali žena ne smije preuzeti preveliku incijativu jer, kad se muškarac previše oduševi - ona ga se više ne može riješiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije