Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks i samopouzdanje

Skinite se sa samopouzdanjem i preuzmite stvar u svoje ruke!

žena i seks
Foto: Thinkstock
18.05.2014.
u 19:40

Stupanj sigurnosti u osobni izgled, od izlaganja tijela pogledu do isprobavanja novih poza, izravno utječe na zadovoljstvo u seksu...

Stupanj sigurnosti u osobni izgled, od izlaganja tijela pogledu do isprobavanja novih poza, izravno utječe na zadovoljstvo u seksu.

Potpuno razotkrivanje - Iako je skidanje odjeće pred partnerom ispit sigurnosti, većina žena (četrdeset i dva posto) kaže da to radi s uživanjem. Nešto manji broj priznaje kako im je u tim trenucima 'gole istine' nelagodno i da brinu o tome što će pomisliti njihov partner.

Prvi korak - Iako sve žene žele ostaviti dojam jake, samouvjerene i moćne osobe, iniciranje seksa je tabu tema. Na pitanje tko inicira seks, više od šezdeset posto odgovorilo je kako čeka da im partner prvi dâ znak. Međutim, gotovo polovina muškaraca silno želi da žena učini prvi korak!

U tami spavaće sobe - Većina žena inzistira da svjetlo tijekom seksa bude prigušeno, a oko trideset posto se osjeća najsigurnije kada je u prostoriji potpuni mrak.

Dvosmjerna ulica - Pružanje zadovoljstava u seksu najvažniji je cilj – podjednako i za žene i za muškarce. Tri četvrtine žena i muškaraca kaže kako je vrlo važno pružiti orgazam svome partneru.

Mišljenje stručnjaka - Ključni faktor za postizanje seksualnog vrhunca? 'Ispraznite glavu'! Dok vi razmišljate u kojoj ćete pozi najbolje sakriti trbuh, on se usredotočuje na zadovoljstvo trenutka, što većina žena, nažalost, propušta. Vjerujte nam na riječ: vaš partner uopće ne razmišlja kako biste izgledali nekoliko kilograma mršaviji, on ne radi popis vaših nedostataka, njega uzbuđuje kako sada izgledate! Osim što ćete, zbog opsesivnog razmišljanja o tijelu, propustiti zadovoljstva, vaš partner vrlo lako može steći dojam kako niste zainteresirani za seks. Pokušajte zaboraviti na vaše nesigurnosti i usredotočite se na ono što uzbuđuje vas i vašeg partnera. Muškarci su vizualni tipovi i potpuno je normalno da vas promatraju, međutim, uz to, njih i te kako uzbuđuje žena koja je sigurna u svoj izgled bez odjeće.

Foto: screenshot/facebook

>>Oni su vaša savršena formula za seksipil

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije