Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ashley Graham

Evo kako je svjetski poznati plus size model odgovorila na uvredu zbog celulita na nogama

Plus size model Ashley Graham
Foto: Instagram
1/3
10.07.2016.
u 14:31

Poručila je svojim obožavateljima da zauzmu isti stav i da zanemari negativne komentare drugih na svoj izgled.

"Netko mi je jednom rekao da su moja bedra "grad celulita". Bila je to uvreda. Ali sada shvaćam da moja bedra pričaju priču o pobjedi i hrabrosti. neću dospustiti da drugi diktiraju kako bi moje tijelo trebalo izgledati po njihovom mišljenju i kako bi njima bilo ugodnije."

Poručila je svojim obožavateljima da zauzmu isti stav i da zanemari negativne komentare drugih na svoj izgled. 

Asheley je nedavno lansirala i vlastitu liniju donjeg rublja za plus size žene i djevojke, što je još jedna dokaz da je sretna i uspješna. 

>>Prva hrvatska plus size manekenka oduševila fanove bijelim bikinijem

Komentara 11

MA
matador007
16:24 10.07.2016.

Ne znam više što da mislim jer sve je naopako.Prvo se na sva usta zgražamo nad mršavim modelima, a onda ispada da se treba divit ovako nečemu!?Ja sam žena od 46 godina i imam liniju o kojoj ova može samo sanjati,a svatko tko mi kaže da mu je divan pogled na njena celulitna bedra i onu staru"bolje da ljulja nego da žulja" laže kao pas.Jedno je biti pretjerano mršav a bogme je isto i biti pretjerano debeo.Ako se rugamo mršavicama,neka mi netko kaže po kojim to pravilima bi onda morali pljeskati ovoj djevojci.Licemjeri ste samo takvi!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:34 10.07.2016.

model?

GE
generaly
22:25 10.07.2016.

Ove kaj su ljubomorne na ženin uspjeh sigurno nisu lijepe. Inače bi znale prepoznati lijepu ženu. Celulit se da skinuti, ali se takvo lice dobiva s rođenjem. O prljavom jeziku i karakteru da ne govorimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije